Viața îi testează pe marii visători, pe cei care au revoluționat toate domeniile vieții! Este precum un profund proces de transformare…doar cei puternici și cei mai buni reușesc să își trăiască cântecul inimii.

NU RENUNȚI NICIODATĂ! – Cel Mai Puternic Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel Mai Puternic Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Cu mii de ani în urmă, când omul trăia primitiv, luptând cu multe pericole și animale sălbatice, exista această regulă – că dacă păraseai grupul, riscai să fii ucis și mâncat de animalele sălbatice.

Revenind în zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt prea speriați să gândeasca astfel, să iasă din tiparele grupului din care fac parte. Oamenii sunt tot mai speriați să vorbească cu propria lor voce. Oamenii sunt tot mai înspăimântați ca să să-și urmeze visul.

Puțini oamenii încep să-și trăiască viața cu adevărat, nepăsându-le de ceea ce cred ceilalți. Căci cu adevărat nu contează ce cred ceilalți despre visul și planul vieții tale! Pentru că de prea multe ori, oamenii nu își urmează visul, deoarece își fac prea multe griji în legătură cu ce vor spune ceilalți. Ce vor spune prietenii, ce va spune famila, ce vor spune părinții…

Viața îi testează pe marii visători, pe cei care au revoluționat toate domeniile vieții! Este precum un profund proces de transformare…doar cei puternici și cei mai buni reușesc să își trăiască cântecul inimii.

Fiecare vis începe cu pași mărunți! Cu pași mărunți începi și te îndrepți în fiecare zi către visul tău, iar în timp ce mulți râd de tine și te critică, tu nu ții cont de ei și continui să te îndrepți către visul tău. Pentru că există ceva magic în legătură cu respectarea visului tău!

Nu țineți cont de părerile negative și vocile critice ale celor cinici! Acestea ar trebui să vă crească și mai tare ambiția.

Trebuie să fii atât de puternic în propria ta piele, încât atunci când oamenii îți resping ideile sau nu le înțeleg, sau râd de tine, pur și simplu continui să mergi către visul tău.

Trebuie să cunoști clar care este nivelul angajamentului tău către atingerea visului! Dacă te angajezi în ceva, nu te oprești până nu câștigi.

Nu renunți niciodată!

Mintea ta trebuie să fie fermă!

Pentru că tu ești un campion și NU RENUNȚI NICIODATĂ!

Facebook Comments

2 COMENTARII

  1. Îngerii păzitori, au multe chipuri. Deseori, nici nu îi observăm. Dar cumva, simțim prezența lor, în gândurile noastre. Apar când avem mai mare nevoia de ajutor. Spiritual, mental. Tot ce trebuie să facem, este să auzim. Să ascultăm vocea care ne ridică , ne înalță, ne susține, ne îndeamnă să trăim visul, nu să visăm la viață. Mulțumesc din tot sufletul meu!

    • Perfect corect Maria! Lumea „nevăzută” ne poate ajuta…dacă ne rugăm intens! Și eu vă mulțumesc din suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here