Toate liniile de timp sunt rupte și tăiate în două. Poți fi cu cei dragi la masă, dar fiecare este în lumea lui, fiecare percepe și înțelege lucrurile diferit de ceea ce înțelegi tu. Acest aspect poate fi descris ca și „Linii Temporale împărțite în două”.

Pentru că nimeni nu se află pe aceeași frecvență de conectare și înțelegere, atât la nivel mental, cât și la nivel de conștiință. Dacă toate aceste minți s-ar afla pe linii temporale adevărate, toți acești oameni ar merge umăr la umăr în același loc, împărtășind înțelegeri care îi fac să trăiască în mentalități de conștiință superioară și în lumi avansate, cu frecvențe vibraționale mai înalte.

Acest lucru nu se întâmplă doar pe această lume, deoarece există mai multe planete care se războiesc pentru aceleași linii temporale fracturate, incapabile să aibă o înțelegere între planete și sectoare ale universului.

Același lucru se întâmplă și cu problema războaielor de pe planeta Pământ, deoarece fiecare își vede propria conveniență fără să se gândească și să simtă că prin aceste acțiuni au murit mii de oameni tereștri și galactici, deoarece nu se află în aceleași linii temporale și nu au acea conexiune de conștiință.

Fiecare om de pe Pământ creează realități colective în funcție de credințele și stările sale de conștiință, deoarece toți oamenii sunt conectați într-o minte colectivă la acele frecvențe de densitate, crezând că planeta Pământ trebuie să aibă o ascensiune planetară către o nouă frecvență dimensională, când planeta este deja ascensională la acele frecvențe dimensionale.

Ascensiunea frecvențelor dimensionale nu se află pe pământ, ci în mintea fiecărui om de pe pământ și în conștiința fiecărui om de pe pământ.

Ceea ce separă o dimensiune de o altă dimensiune este un strat subțire într-o stare de frecvență la nivel mental, gestionat de conștiința fiecărui individ.

De aceea trebuie să înțelegeți că nu puteți fi în a cincea dimensiune cu o mentalitate de a treia dimensiune. Sursa: aliam solar

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here