Acum suntem controlați de multe lucruri din această lume, unele bune…altele rele, dar nu-ți permite să fii controlat de aceste șapte lucruri.

Numărul unu: banii…numărul doi: ego-ul…numărul trei: opiniile altora despre tine…numărul patru : frica…numărul cinci: experiențele anterioare…numărul șase: credințele care te limitează. Numărul șapte: relațiile pe care le ai.

Voi merge în profunzime așa că numărul unu sunt banii. Da, se spune că banii fac lumea să se învârtă, ceea ce nu este adevărat…dragostea face lumea să se învârtă pentru că părinții tăi a trebuit să facă dragoste pentru ca tu să te naști și asta face ca lumea să se învârtă.

Permiteți-mi să vă spun, mulți dintre noi suntem controlați de bani. Toți suntem controlați de bani. Toți suntem controlați de această bucată mică de hârtie, dar o mulțime de oameni își vând sufletul doar pentru bani, ei urmăresc doar banii, dar la final nu îți aduc fericirea pe care o aștepți.
Trebuie să fii fericit înainte să obții banii.

Banii îți vor oferi doarmai multe din ceea ce ai deja.

O mulțime de oameni se regăsesc într-o slujbă pe care o urăsc dar nu au curajul să renunțe la acea slujbă deoarece au nevoie de bani. Au nevoie de bani pentru a-și plăti facturile.

Dar eu îți spun: nu obține un loc de muncă doar pentru a veni acasă stors de energie și nemaiavând timp pentru viața la care visezi. În loc să fii controlat de bani, fii controlat de iubire. Nu trăi doar pentru un salariu lunar… caută să faci și lucrurile care îți hrănesc sufletul.

Nu te lasă să controlat de acest număr doi: ego-ul. Oamenii de prea multe ori permit ego-ului să intre în mijlocul unei relații grozave pe care o au. Ego-ul este un cuvânt din trei litere care poate distruge un cuvânt din 7 litere numit relație.

Da…din nou marele tău ego poate distruge prietenia sau relația pe care ai avut-o de aproximativ 15 ani. Așa că verifică-ți ego-ul…căci lumea are nevoie de mai multă inimă și mai puțin ego.

Numărul trei: părerile altora despre tine. Nu-mi pasă ce crezi despre mine…asta să fie clar! Multe persoane nu fac ceva pentru că se tem de ce cred alți oameni despre ai. Așa că lasă-mă să-ți spun asta: părerile tale despre mine nu mă vor întrerupe.

Cheltuim enorm de multă energie și tot timpul ne străduim atât de mult să impresionăm oameni pe care nici măcar nu îi cunoaștem. Tot ce faci fă-o pentru tine! Amintește-ți că oamenii te vor judeca indiferent de ce faci și spui .

Numărul patru: frica este cel mai mare inamic al tău. Frica vă blochează manifestarea și obținerea vieții pe care v-o doriți. În fiecare zi reaminteste-ti acest lucru: nu te lasa consumat de frică! Nu permite fricii să te împiedice să-ți realizezi visele.

Ai încredere în tine în fiecare zi. Văd că mulți oameni nu își dau seama că
frica este cel mai mare vampir energetic care te stoarce de energia vieții. Frica îți răpește zâmbetul. Nu-ți permite să trăiești într-o închisoare a minții tale. Nu-ți permite să trăiești în dormitorul tău…ieși afară în natură
și respiră aer curat și bucură-te de soare.

Numărul cinci: experiențe din trecut. O mulțime de oameni sunt atât de prinși în trecut încât de fapt uită de prezent. Este o nouă zi astăzi. Învățați să vă iertați! Fii blând cu tine…Da, cu toții am greșit în trecut dar de aceea se numește trecut și repet: nici o experiență nu este irosită dacă poți învăța din ea.

Numărul șase: convingerile limitate. Sistemele tale de credințe te împiedică să manifești viața pe care ți-o dorești! Niciodată să nu mai spui că nu pot face ceva când nici măcar nu ai încercat. Convingerea că ești o victimă nu te va ajuta cu nimic bun.

Numărul șapte: relațiile care nu au dat rezultate. Mulți oameni nu pot merge înainte pentru că sunt încă blocați într-o relație care nu a funcționat. Permiteți-vă să fiți liberi într-o relație. Asigurați-vă că relația dumneavoastră este un loc al iubirii și nu al fricii și al disconfortului.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here