Ce poți face din aluat foietaj, îți prezentăm o rețetă extrem de delicioasă! Fără mult efort și cu ingrediente alese, obții cele mai gustoase bucate cu aluat foietaj. Sunt perfecte pentru un prânz copios în sânul familiei, dar pot fi luate și la un picnic în sânul naturii. Acestă rețetă de plăcintă este foarte delicioasă, consistentă și va fi mâncată imediat cu mare poftă.

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Echipa SavurosTV vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Arată super super bine și cred ca e la fel de gustos la cum arată . Felicitări pentru rețete . Pupicei 😘 😘 😘

  2. Cu riscul de a mă repeta,și de a vă fii antipatica vreau sa precizez ca aceste aluaturi ,foi congelate nu sunt deloc sănătoase pentru organism.Conțin din belșug grăsimi nesaturate. Deci,recomandabil este să ne oregatum fiecare în casa aluat proaspăt și sănătos!

  3. Ouăle fierte și tăiate în 4 părți? !Poate aici vrut sa scrieți :4 oua fierte și tăiate în 4 bucăți. …?Of limba romănă se știe este foarte grea….. O seara plăcută!

  4. Pe vremuri bunicile și mamele noastre făceau în casă foi de plăcintă, aluaturi de plăcintă, cozonac şi pâine. Și atunci dar și azi oamenii sunt grăbiți au joburi și alte responsabilități care le ocupa mult timp.Dar mamele și bunicile noastre își făceau timp să gătească cât de căt sănătos și gustos!Îmi doresc sa văd cât mai multe rețete autentice de acum 100 de ani

  5. Ma gandesc doar…nu ar fi mai usor sa taiem ouale felii …se ruleaza mai usor… aluatul….cred eu … (nu vr sa corectez reteta) …doar intreb …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here