De ce mi-a fost infidel? Infidelitatea nu există, ai generat asta astfel încât să iti fii loial tie insuți și să realizezi că nu te iubești pe tine.

De ce m-a mințit? Nimeni nu te minte, atitudinea ta îi obligă să-ți spună doar ce vrei tu să auzi, dar nu și ce este cu adevarat.

De ce m-a abandonat? Nu te lasă nimeni, nu sunt proprietatea ta, toată lumea își îndeplinește rolul și mesajul pe care il are apoi isi continua drumul.

De ce generez in preajama mea persoane toxice? Pentru ca refuzi să vezi în interiorul tau, ar trebui sa iti recunoaști „partea întunecată” proiectată asupra altora, pentru a te transforma apoi ulterior.

De ce tipa la mine? Pentru ca nu indraznesti sa te exprimi si stai in tacere.

De ce ma maltrateaza? Pentru ca nu te tratezi pe tine cu iubire si te dispretuiesti. Nu lua nimic personal, nimic nu este direct împotriva ta, este în favoarea ta, astfel încât să te trezești și să creezi conștientizare.

Vibrația ta este cea care atrage ființele potrivite și în vremurile lor perfecte. Este ceea ce trebuie să trăiești pentru a descoperi și crea noi concepte pentru calea ta de evoluție. Aceasta este ceea ce se numește responsabilitatea fiecaruia. Sursa: Bianka Luz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here