Durerea face parte din creștere, din eliberare !Știi de ce te doare ? Pentru că nu vrei să renunți la obișnuință, la atasamente, la fixisme, la concepte și convingeri limitative …

Și deși constientizezi că nu ești în locul potrivit sau lângă persoanele potrivite, că nu trăiești chiar viața pe care ți-ai fi dorit-o, ți-e teamă să pășești în afara cercului de confort cu care ești atat de obișnuit(ă).Știi ce doare ? Doare frica!

Frica unui nou început! Frica de necunoscut! Frica de singurătate! Frica de a pierde !Dar oare nu ar trebui să ne doară frica de întuneric în care ne târâm zile, plini de regrete, de suferințe, de neputințe, de dorințe neîmplinite!?

Nu ar trebui să ne doară timpul în care ne zbatem să fim într-un fel sau altul, să mulțumim pe unul si pe celălalt, să-i schimbăm pe cei din jur, să cucerim, etc.!? Nu ar trebui să ne doară anii pe care îi pierdem și „moartea” sufletului pe care o sădim în noi atunci când ne ținem legați în lanțurile suferinței, în zbateri, în lupte, în demonstrații?

Schimba-ți perspectiva, valorile și alege-te pe tine ! Conștientizează că tu ești cel care îți provoacă durerea. Tu esti cel care face alegeri, tu ești cel care te ții în zbateri, tu ești singurul responsabil de ceea ce simți, gândești, acționezi, atragi, trăiești!

Nimeni nu te pedepsește. Viața nu închide uși ci doar te forțează să ieși din amorțeala în care zaci. Dacă nu te-ar durea nu ai clinti. Nici o durere nu vine de la sine putere sa îți facă rau.

Te doare pentru că nu vrei să te eliberezi ! Te doare pentru că te strangi cu ușa coliviei în care te-ai obișnuit să zaci. Fiecare ușă închisă este de fapt un portal de eliberare.

Ai curajul să pășești în afara coliviei și întinde-ți aripile ! Eliberează-te de frici ! Meriți mult mai mult! Nu ești aici să te zbati, să suferi, să lupți. Ești aici să experimentezi – A FI ! – iar tu nu ești frica, durerea, suferinta, deznădejdea, lupta…Nu îți trăda sufletul! Manifestă ceea ce esti – DUH DIVIN, LUMINĂ, IUBIRE, PACE ! Ai curajul să FII!!!” Sursa: #SufletulMagie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here