Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Atunci când lucrurile merg prost, renunțarea nu ar trebui să fie niciodată o opțiune. În fiecare proiect există trape de evacuare. Și dacă nu le încuiați(aceste trape de evacuare)când viața devine dificilă, boom, puteți pleca departe.

Când vă gândiți să faceți ceva, renunțarea nu ar trebui să fie niciodată o opțiune.

Orice vrei, trebuie să fii dispus să accepți orice vine împreună cu această dorință.

Nu judecați o persoană prin locul în care se așează în momente de confort și comoditate, judecați-l prin locul în care se așează în momentele de provocare și controverse.

Ca atunci când lucrezi pentru ceva, îți oferă un alt tip de atașament față de aceasta.

Cu cât lucrezi mai greu, cu atât este mai greu să te predai.

De aceea, „Cats” pot renunța atât de ușor. Nu au nimic investit. Nu au muncit pentru asta, nu au fost sacrificați pentru asta. Dar când o „cat”(jucător)lucrează pentru ceva, ca atunci când o „cat” se jertfește pentru ceva, ei bine…vei avea o zi rece în iad înainte să te „pui” cu el. Pentru că ei apreciază lucrurile altfel.

Dacă veți renunța, renunțați când sunteți la vârf. Când ai foarte mare succes. Dar nu renunțați pentru că sunteți obosit să plătiți prețul. Vedeți, dacă plătiți prețul, recompensa va fi mult mai dulce.

Nu mă retrag.

Nu alerg. Nu-mi pasă dacă spui că suntem depășiți. Trăim prin aceasta și murim prin aceasta. Nu ne retragem. Odată ce am lovit acel zid, nu renunțăm, nu abandonăm. Apăsăm un comutator numit VOINȚĂ și începem să folosim puterea noastră.

Da, suntem obosiți, da, mintea spune: „renunță”, da, spune „renunță”, dar nu putem renunța, deoarece ne dăm seama că nu am atins încă obiectivul.

Nu am visat la asta, nu am spus că o să fac, nu despre asta am vorbit, nu este ceea ce arată.

Și apoi odată ce trecem de acel „loc”, devenim „confortabil să fim inconfortabili”. Nu mai dorim să fim în zona de confort, nu ne mai plasăm în poziții care ne fac să ne simțim bine. Pentru că unele dintre cele pe care le doriți, unele din ceea ce încercați să obțineți nu se află în zona de confort. Și deci dacă ceea ce vrei nu este în zona de confort, trebuie să ieși din zona de confort pentru a obține ceea ce vrei.

Refuză absolut să renunți când știi ceea ce faci, ceea ce studiezi. Prețul pe care îl acorzi va plăti enorm dividende pe termen lung.

Nu uitați, 3% din populație obține 97% din toți banii câștigați. Nu este un accident. Nu este faptul că ei sunt atât de inteligenți…unii dintre ei nu sunt. Au învățat să plătească prețul și câștigă mereu recompensa.

Nu are nicio legătură cu a fi deștept, nu are nicio legătură cu a fi mai bun, ci are a face cu a fi înțelept.

Și dacă înveți acea lecție și o aprofundezi în mintea ta, întotdeauna o să vii cu rezultate care persistă.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here