Uneori anumiți oameni vin în viața ta și tu știi imediat că au fost meniți să fie acolo cu un scop căci ei te vor învăța o lecție sau te vor ajuta să îți dai seama cine ești cu adevărat sau cine ai dori să devii.

Nu știi niciodată cine ar putea fi acești oameni, dar atunci când închizi ochii tu intuiești momentele prin care acești oameni vă vor afecta viața într-un mod profund și uneori ți se întâmplă lucruri care pot părea oribil de dureroase și nedrepte la început, dar reflectând descoperi că fără a depăși aceste obstacole nu ai fi persoana de astăzi.

Totul se întâmplă cu un anumit motiv. Nimic nu este întâmplător. Toate
apar pentru a testa limitele sufletului tău. Fără aceste mici sau mari teste, oricare ar fi ele, viața ar putea părea precum un drum plat și neted, poate chiar asfaltat, către nicăieri, totul fiind sigur și confortabil.

Oamenii pe care îi întâlnești în viața ta, îi întâlnești întotdeauna cu un scop. Ei îți vor afecta viața, succesul și căderile pe care le-ai experimentat. Ei te-au ajutat în procesul devenirii tale. Chiar și experiențele negative pot fi lecții de fapt, acestea sunt probabil cele mai importante.

Dacă cineva te trădează sau îți frânge inima iartă-l… pentru că acea persoană te-a ajutat să înveți ce înseamnă încrederea și importanța de a fi precaut când îți deschizi inima și către cine îți deschizi inima. Dacă cineva te iubește, iubește-l înapoi necondiționat nu numai pentru că acea persoană te iubește, ci pentru că într-un fel te învață să iubești și cum să-ți deschizi inima și ochii către lucruri pe care înainte nici nu le observai.

Te asigur că ai tot dreptul să spui că tu ești un persoană deosebită și să crezi în tine, pentru că dacă nu crezi în tine va fi greu pentru ceilalți să creadă în tine.

Crează-ți propria poveste de viață și apoi trăiește-o fără absolut niciun regret. Fii îndrăzneț și îndrăznește să visezi! Îndrăznește să trăiești de acum!

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here