Niculina Stoican – Zice lumea că-i sparg casa | NOU Aprilie 2019 #NiculinaStoican
Make-up și Hair Styling: Antonella Studio

🔔 Vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube:
Urmăriți-mă și pe:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

📞 Contact Niculina Stoican pentru evenimente și petreceri private:
Tel: 0722.620.400
E-mail: niculinastoican1313@gmail.com

ℹ Niculina Stoican s-a născut pe 9 decembrie 1970, în comuna Balta, județul Mehedinți. Primii ani de școală i-a făcut în Drobeta-Turnu Severin, urmând apoi liceul și facultatea de Etnomuzicologie și Folclor în București, la clasa prof. Mărioara Murărescu. S-a făcut remarcată cu o voce de excepție, participând la primele spectacole alături de mama sa, interpreta Angelica Stoican.

Începând cu anul 1996 este angajată a Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu-Jiu, unde are o bogată activitate artistică. Participă la numeroase spectacole, atât în țară, cât și în străinătate, fiind de fiecare dată unul dintre capetele de afiș. Are un număr impresionant de apariții radio și TV, atât ca invitată a emisiunilor de folclor, cât și la dedicații muzicale, multe dintre piesele sale devenind șlagăre scurt timp de la apariție. Niculina Stoican are și o bogată activitate discografică.

Palmaresul Niculinei Stoican este impresionant; iată doar câteva dintre momentele importante din cariera cântăreței de muzică populară:
👉 Este câștigătoare a festivalului "Moștenitorii", organizat de Televiziunea Română și Mărioara Murărescu
👉 Este laureată a festivalului "Maria Tănase"
👉 Este laureată a festivalului "Maria Lătărețu"
👉 Este laureată a primei ediții a festivalului de folclor "Mamaia-2001"
👉 A fost invitată la festivalul internațional "Cerbul de Aur" Brasov-2001 , alături de mari nume ale folclorului românesc: Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Drăgan Muntean, Laura Lavric, Irina Loghin etc..

A crescut cu muzică populară, moștenind de la mama sa, Angelica Stoican, dragostea pentru folclorul românesc.

Printre albumele lansate de Niculina Stoican se numără: „De-aș fi ca luna pe cer”, „De atâta vreme”, „Lina, lina, Niculina” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „Mândruliță de la Gorj” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „De-aș trăi cum zice lumea”, „Am crescut, Doamne, băiat”, „Să petrecem cu Niculina Stoican” (vol. I și II).

❗ Canal de YouTube administrat de BrandTube România: office@brandtube.ro /

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Ești pur și simplu GENIALĂ!!!Voce inconfundabilă și prezența scenica impecabila!Felicitări întregii echipe!!!

  2. Senzuală, frumoasă, obraznică. Genul de româncă care să fie nevastă, să facă copii, să ducă neamul românesc mai departe.

  3. Doamne, esti minunata!!! Esti unica, esti splendida, esti de vis! Sa te tina Dumnezeu sanatoasa si sa-ti dea tot ce e mai frumos si bun din lumea asta.🤗🤗🤗🤗😍😍😍😘😘😘

  4. Sa trăiască mama ei ca ne a dat asa artistă frumoasă și talentată!! Felicitări!!! Ești de belea, autentică, pui lumea la făcut nebunii!! Cind chiuii îmi place de mor!! BRAVOOOO

  5. ASTAZI 14 APRILIE 2021, VĂ UREZ SĂ AVEȚI O LUNA PLINA DE SATISFACTII, SĂNĂTATE ȘI MULTĂ DRAGOSTE. BINECUVINTARI CEREȘTI ȘI O PRIMAVARA FRUMOASA. HAPPY NEW YEAR 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here