Niculina Stoican și Alina Moți Drăghia – Cât o fi soare și lună | LIVE

Acompaniază: Formația Nicolae Drăghia
Fragment din emisiunea „Rămășag pe folclor”, difuzată la Etno TV

🔔 Vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube:
Urmăriți-mă și pe:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

📞 Contact Niculina Stoican pentru evenimente și petreceri private:
Tel: 0722.620.400
E-mail: niculinastoican1313@gmail.com

ℹ #NiculinaStoican s-a născut pe 9 decembrie 1970, în comuna Balta, județul Mehedinți. Primii ani de școală i-a făcut în Drobeta-Turnu Severin, urmând apoi liceul și facultatea de Etnomuzicologie și Folclor în București, la clasa prof. Mărioara Murărescu. S-a făcut remarcată cu o voce de excepție, participând la primele spectacole alături de mama sa, interpreta Angelica Stoican.

Începând cu anul 1996 este angajată a Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu-Jiu, unde are o bogată activitate artistică. Participă la numeroase spectacole, atât în țară, cât și în străinătate, fiind de fiecare dată unul dintre capetele de afiș. Are un număr impresionant de apariții radio și TV, atât ca invitată a emisiunilor de folclor, cât și la dedicații muzicale, multe dintre piesele sale devenind șlagăre scurt timp de la apariție. Niculina Stoican are și o bogată activitate discografică. Palmaresul Niculinei Stoican este impresionant; iată doar câteva dintre momentele importante din cariera cântăreței de muzică populară:

👉 Este câștigătoare a festivalului "Moștenitorii", organizat de Televiziunea Română și Mărioara Murărescu
👉 Este laureată a festivalului "Maria Tănase"
👉 Este laureată a festivalului "Maria Lătărețu"
👉 Este laureată a primei ediții a festivalului de folclor "Mamaia-2001"
👉 A fost invitată la festivalul internațional "Cerbul de Aur" Brasov-2001 , alături de mari nume ale folclorului românesc: Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Drăgan Muntean, Laura Lavric, Irina Loghin etc..

A crescut cu muzică populară, moștenind de la mama sa, Angelica Stoican, dragostea pentru folclorul românesc.

Printre albumele lansate de Niculina Stoican se numără: „De-aș fi ca luna pe cer”, „De atâta vreme”, „Lina, lina, Niculina” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „Mândruliță de la Gorj” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „De-aș trăi cum zice lumea”, „Am crescut, Doamne, băiat”, „Să petrecem cu Niculina Stoican” (vol. I și II).

❗ Canal de YouTube administrat de BrandTube România: office@brandtube.ro /

Facebook Comments

21 COMENTARII

  1. va ascultai pe iutub ce mai melodie dar si doamnele te leaga la rana daca le asculti te vindeci de suparare sa aveti un uikend minunat doamne ajutale fi cu doamnele noastre 🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌸🌸🌸👍👍👍

  2. Felicitări pentru emisiune cu mări artiști de valoare că sunt frumoși talentați și va urmăresc cu mult drag din Spania Amposta doamne ajuta și succes in cariera muzicala felicitări

  3. Și…. o altă zi fericită, ca dealtfel, toate momentele în care vă ascult cântecele . Sunteți minunată, felicitări și mulțumesc că sunteți lângă noi mereu. Mult succes și sănătatea, vă doresc !!!!

  4. SUNTETI DOUĂ ARTISTE SIMPATICE ȘI INTELIGENTE, AVEȚI VOCI DE AUR, DUMNEZEU SĂ VĂ DEA MULTĂ SĂNĂTATE ȘI O VARA FRUMOASA, HAPPY NEW YEAR 2021.

  5. Doamnne bine semănați la voce și frumusețe. Dumnezeu sa va aibă în paza lui și sa aveți parte numai de bucurii și sănătate. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️💐💐💐🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here