ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Petrica Mitu Stoian, colaj cu cele mai frumoase melodii folclorice de dans și voie bună.
#NiculinaStoican #PetricaMituStoian #ConstantinEnceanu

🔔 Vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube:
Urmăriți-mă și pe:
➥ Facebook:
➥ Instagram:

📞 Contact Niculina Stoican pentru evenimente și petreceri private:
Tel: 0722.620.400
E-mail: niculinastoican1313@gmail.com

ℹ Niculina Stoican s-a născut pe 9 decembrie 1970, în comuna Balta, județul Mehedinți. Primii ani de școală i-a făcut în Drobeta-Turnu Severin, urmând apoi liceul și facultatea de Etnomuzicologie și Folclor în București, la clasa prof. Mărioara Murărescu. S-a făcut remarcată cu o voce de excepție, participând la primele spectacole alături de mama sa, interpreta Angelica Stoican.

Începând cu anul 1996 este angajată a Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu-Jiu, unde are o bogată activitate artistică. Participă la numeroase spectacole, atât în țară, cât și în străinătate, fiind de fiecare dată unul dintre capetele de afiș. Are un număr impresionant de apariții radio și TV, atât ca invitată a emisiunilor de folclor, cât și la dedicații muzicale, multe dintre piesele sale devenind șlagăre scurt timp de la apariție. Niculina Stoican are și o bogată activitate discografică.

Palmaresul Niculinei Stoican este impresionant; iată doar câteva dintre momentele importante din cariera cântăreței de muzică populară:
👉 Este câștigătoare a festivalului "Moștenitorii", organizat de Televiziunea Română și Mărioara Murărescu
👉 Este laureată a festivalului "Maria Tănase"
👉 Este laureată a festivalului "Maria Lătărețu"
👉 Este laureată a primei ediții a festivalului de folclor "Mamaia-2001"
👉 A fost invitată la festivalul internațional "Cerbul de Aur" Brasov-2001 , alături de mari nume ale folclorului românesc: Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Drăgan Muntean, Laura Lavric, Irina Loghin etc..

A crescut cu muzică populară, moștenind de la mama sa, Angelica Stoican, dragostea pentru folclorul românesc.

Printre albumele lansate de Niculina Stoican se numără: „De-aș fi ca luna pe cer”, „De atâta vreme”, „Lina, lina, Niculina” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „Mândruliță de la Gorj” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „De-aș trăi cum zice lumea”, „Am crescut, Doamne, băiat”, „Să petrecem cu Niculina Stoican” (vol. I și II).

❗ Canal de YouTube administrat de BrandTube România: office@brandtube.ro /

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. domnu sa aiba in liniste .pace si sanatate sa duceti folcloru romanesc pana la adnci batra eti .tineto tot asa succes va doresc tot binele din lumea toti 3 srtisti .dni niculina.petrica si constantin.

  2. Frumosilor va pup cand mai aveti spectacol an torejon Madrid dar totii treii va pupic dulce fana voastra claudia. Madrid pupiciiiii

  3. adevarate nestemate populare interpretate de veritabili ARTISTI AI POPORULUI ROMAN .
    rar se mai intinleste pe Terra muzica la fel de frumoasa …..

  4. La mulţi ani 2021 doamnă Niculina Stoican şi domnule Petrică Mîţu -Stoian !Fericire ,noroc şi sănătate multă în 2021La mulţi ani domnule Constantin Enceanu !!ADELA WOLT din Bucureşti

  5. Doamna Niculina sunteți foarte frumoasa între Domnul Petrica si Domnul Costica cântați foarte frumos si să ne cântați mulți ani și succes in continuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here