Astăzi fetele încă își mai așteaptă prințul. Numai că așteptarea nu durează veșnic și ești nevoită să iei ce a rămas. Ei bine, sau să-ți micșorezi standardele. Deci, se dovedește că așteptai un tip minunat, dar ai primit un personaj cu care nu știi ce să faci.

Cel puțin asta i s-a întâmplat prietenei mele.

Ea a fost întotdeauna o fată interesantă, avea un stil de viață activ, își iubea munca.

Și într-o zi în viața ei a intrat el…

La început totul era aproape fabulos: cu întâlniri frumoase, jurăminte de dragoste veșnică și planuri de viitor comun. Priveau în aceeași direcție.

După câteva luni s-au mutat la el. Bărbatul avea un apartament cu două camere, deși era cumpărat de părinții săi. După ceva timp, s-a născut copilul, așa că prietena mea fericită a rămas acasă cu el. Apropo, cuplul nu era căsătorit. El nu vedea rostul, pentru că erau deja împreună. În principiu, părea că totul este grozav în relația lor.

El câștiga bani, ea avea grijă de familie. Însă atunci când era epuizată și îl ruga să aibă grijă de copil în timp ce pregătește cina, el întotdeauna refuza.

Apoi, a început să dea vina pe ea că nu mai este atât de atractivă. Se plângea că nu o vede în haine și machiaj strălucitor. În schimb, în fiecare seară în fața lui apare o casnică obosită.

După ceva timp, i-a limitat finanțele, deoarece considera că ea cheltuiește prea mult. Apoi și-a asumat complet planificarea bugetului. Nu-i mai dădea bani. Și seara avea doar reproșuri.

Iar la un moment dat a rugat-o să plece din apartamentul lui. Copilul planifica să-l crească singur sau s-a oferit să o ajute cu bani.

Motivul era unul banal: A obosit de ea și și-a dat seama că nu o mai iubește. Tot timpul cât au fost împreună, nu au adunat nimic, prin urmare, nu aveau ce împărți.

Desigur, ea nu a fost de acord să se despartă de copil.

Așa că într-o zi a rămas fără locuință, fără bărbat și fără bani pentru existență. Și-a rugat părinții să o primească la ei.

Deci, iată cum te poți muta la bărbat, iar apoi să rămâi singură cu un copil. Sursa:realtii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here