,,…Ne mint spunând că oamenii mor de bătrânețe; nu există o boală numită “bătrânețe”! Celulele organismului sunt reînnoite constant, chiar și la bătrâni.

Păcat că greșelile se acumulează în reproducerea celulelor, dar există totdeauna o anumită cauză a morții. Nu e așa ușor să omori un om, oprindu-i inima și plămânii.

Oamenii nu mor de bătrânețe, mor de boli cardiovasculare, pulmonare, din cauza tumorilor sau diabetului zaharat. Cu organele “fine”, teoretic, viața noastră nu are limite.

Dar dacă celulele sunt mereu reînnoite, cum se face că bătrânii nu au pielea copiilor? Știința nu știe. Asta ar trebui sa studiem in loc să intrăm in cosmos, gol!

Pielea noastră este reînnoită la fiecare 2-3 luni, sângele în șase luni, plămânii în fiecare an. Gandeste-te la unghiile, care cresc mereu, ficatul care se poate regenera in cateva luni.

La fiecare 10 ani scheletul este reînnoit, la fiecare 15 ani, toți mușchii și țesuturile sunt reînnoite.Pentru ca regenerarea sa se intample cu succes, trebuie sa ai grija de tine asa cum ingrijesti un copil.

Tot timpul. Când ai fost în parc? Copiii trebuie să meargă tot timpul. Cum rămâne cu odihna de după-amiază? Atât aerul, cât și hrana sunt importante.

Organismul nu ar trebui să consume chestiile chimice sub formă de prea multe medicamente, cancerigene, alcool și zahăr (balansoarele de insulină sunt un test greu pentru organism).

Inima ta este reînnoită la fiecare 20 ani! Cu alte cuvinte, în viața noastră folosim inimi diferite… Chiar și creierul își reînnoiește celulele, în timp ce psihologic personalitatea ta se schimbă la fiecare 7 ani.

Nu mai suntem cine eram acum 7 ani: avem un alt caracter, un alt corp, si in comun doar o parte din amintiri. Secretul este acesta: informația despre îmbătrânire și moartea lipsește în ADN-ul nostru: nimeni nu știe de ce îmbătrânim, devenim orbi și ne acoperim cu riduri, în timp ce toate părțile corpului sunt reînnoite.

Există o teorie: programul de îmbătrânire este în mintea noastră. Am fost programati asa. Începem prin a crede că așa este normal. De fapt creierul ne ordonă să murim..”(Alexandr Grimm, yandex. Zen) Prel. Martha Tania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here