Dacă, după ce ai comunicat cu un bărbat te simți pustie, melancolică și tristă, cel mai probabil ai avut de-a face cu cineva din lista de mai jos.

4 tipuri de bărbați cu care ar fi mai bine să nu construiești relații romantice.

Bărbatul înclinat să critice.

Pentru un astfel de partener nimic nu este suficient de bun, nimic nu atinge nivelul ideal: servicii, oameni, mediu. Vremea este bună, dar nu suficient de bună. Sortimentul din magazin nu este rău, dar ar putea fi mai larg. Bărbatul vorbește despre toate cu dispreț și nemulțumire.

Dacă vei intra într-o relație cu un astfel de partener, tu și oricare dintre gândurile tale vor fi supuse scepticismului. Orice dispută începută nu va putea fi încheiată. Acest bărbat puțin probabil își va schimba modul de gândire, iar tu vei rămâne cu îndoială de sine și amintiri neplăcute.

Bărbatul victimă

Uneori se pare că unui astfel de bărbat i se întâmplă numai probleme. El veșnic ajunge în situații dificile, din care alți oameni sunt obligați să-l scoată. Victimele nu urmează niciodată sfaturile bune, continuând să facă greșeli. În consecință, nu vei putea ajuta un astfel de partener. Mai mult, el nici nu are nevoie de ajutor. El are nevoie de cineva care își poate asuma responsabilitatea pentru eșecurile sale. De aceea, într-o relație cu un astfel de om va trebui să faci tot posibilul pentru a-ți proteja granițele, oprind încercările de a fi atrasă în fluxul durerii universale.

Bărbatul narcisist

Acesta este cel mai periculos tip, deoarece narcisistul nu are empatie și nu-i pasă de problemele tale. Astfel de parteneri sunt, de obicei, limitați emoțional și nu-ți vor înțelege niciodată preocupările. Desigur, la începutul relației par misterioși și probabil vei dori să înțelegeți motivele acestui mister. Dar, dacă te-a prins în capcană, nu vor mai exista cadouri emoționale, iar valorile tale vor fi suprimate tot mai puternic, lipsindu-le de semnificație.

Bărbatul înclinat să-ți controleze viața.  

Dorința lui de a te cunoaște mai bine probabil îi adaugă atractivitate la început. Însă mai târziu va dori să știe absolut totul despre tine: cum trăiești, cu cine comunici, cât de curând îți dorești o familie, copii. Iar mai târziu, fiecare cuvânt pe care îl spui va fi însoțit de un comentariu care îți denunță prostia, inconsecvența și frivolitatea. Și nu, aceasta nu este grijă sinceră. După ce comunici cu un astfel de om, vrei să stai în singurătate pentru a-ți restabili forțele. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here