O mulțime de oameni mi-au scris recent spunând că se simt pierduți în această viață, că nu s-au regăsit, că nu știu care este scopul lor,
 că nu știu care este rostul lor pe această planetă.

Atât de mulți dintre noi am fost mințiți întreaga noastră viață.

Dacă ai suficientă răbdare, te invit să urmărești tot video-ul pentru că vei afla lucruri interesante…te asigur!

Și pentru mine…mult timp a fost o provocare pentru ca să mă accept, a fost o provocare pentru mine chiar să aflu cine sunt cu adevărat apoi m-am regăsit. A fost provocare când am început acest canal YouTube. Mi-am spus că trebuie să fiu eu însumi 100 la sută. Chiar acum inspir o mulțime de oameni…iar în fiecare zi sunt doar eu însumi.

În momentul în care mi-am găsit scopul și mi-am urmat chemarea am devenit motivat. Văd atât de mulți oameni care se prefac că sunt cineva dar care nu sunt și de aceea viața lor devine grea.

Pentru tine este timpul să te eliberezi și să devii cine ești cu adevărat acum. Nu urma mulțimea! Este mai bine să te urmezi pe tine însuți decât să urmezi o mulțime care merge în direcția greșită…cum am făcut și eu mult timp. Dacă privești la marii înțelepți și maeștri spirituali: Buddha, Krishna, Domnul Iisus Hristos…îi vezi mereu singuri….îi vezi mereu reconectându-se cu cine sunt cu adevărat
…uneori meditând…uneori rugându-se.

Va trebui să înveți să părăsești mulțimea ca să poți să afli cine ești cu adevărat pentru că mulțimea reprezintă distragerea, mulțimea este aceea care te împiedică să fii cine ești cu adevărat!

Nu fac niciodată ceea ce este popular, niciodată nu fac lucruri doar pentru a fi acceptat. De ce? Pentru că mi-am acceptat unicitatea! Aceasta este super-puterea mea…așa poți să te regăsești.

Într-o lume în care toată lumea vrea să fii la fel alege să fii autentic, nu face lucruri doar pentru a-i mulțumi pe oameni cu prețul fericirii tale. Cine ești cu adevărat? Cine ai fost înainte ca lumea să-ți spună cine ești? Cine ești tu înainte ca societatea să-ți spună cine ești? Societatea nu o să-ți spună niciodată că tu ești o ființă multidimensională având o experiență umană. Pentru că societatea doar te etichetează cu un nume și statut social.

Trebuie să învățăm să pierdem aceste etichete puse de societate și să ne reamintim că nu suntem doar ceea ce ne spune societatea că suntem. Suntem mult mai mult decât ne putem imagina. Când vorbim despre intenția de a ne regăsi trebuie să învățăm cum să evităm rutina, trebuie să învățăm să fim originali. Când vorbim despre cum să ne regăsim pe noi înșine chiar acum, cu această pandemie globală, mulți oameni se simt descurajați.

Nu-și știu scopul, își pierd speranța, dar îți reamintesc că povestea ta nu s-a terminat încă. Și eu m-am simțit pierdut de foarte multe ori…dar trebuie să lupți să te reconectezi la cine ești cu adevărat. Tu ești o ființă spirituală care are o experiență umană. NU te mai concentra în exterior și concentrează-te în interiorul tău. Așa vă puteți regăsi și veți putea atrage cea mai mare formă de bogăție care o reprezintă liniștea sufletească.

Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par…mulți oameni care sunt pe rețelele de socializare nu sunt așa cum îi vedem și în viața reală…iar atunci când vorbim despre regăsirea noastră trebuie să fim autentici în toate situațiile…trebuie să fim reali în toate aspectele
…trebuie să scoatem măștile.

Pentru a vă regăsi, trebuie să urcați la nivelele superioare
…trebuie să te conectezi cu sinele tău superior, nu cu natura ta inferioară, trebuie să-ți pierzi ego-ul care elimină bunătatea și trebuie să te reconectezi cu spațiul inimii tale. Trebuie să încetezi să te temi să greșești.

Gândește-te că acum intri într-o nouă frontieră divină care o reprezintă măreția ta. Atunci când vorbim despre regăsirea ta, învață că a fi singur este un mare cadou pentru că acum poți afla lucruri secrete despre tine. Ascultă natura, meditează, plimbă-te în natură. Fă o plimbare lungă de unul singur…ia o pauză de la Instagram și Facebook și doar ascultă vocea ta interioară care îți vorbește și îți va spune lucruri despre tine pe care nu le-ai fi cunoscut altfel.

Învățați ceva nou în fiecare zi! Înconjoară-te de oameni care nu te judecă pentru ceea ce ești tu. Înconjoară-te de oameni ale căror viziuni se aliniază cu ale tale și amintește-ți că nu ai venit aici pentru a trăi o viață mediocră. Ai venit aici pentru a trăi cea mai bună viață!

Încetează să te mulțumești cu ceva mediocru și amintește-ți că ești liber…și că a fi liber este dreptul tău din naștere.

În continuare vă invit să vă abonați la canalul meu Youtube și să lăsați un comentariu sub acest video.

Vă iubesc și vă doresc o zi plină…plină de pace!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here