Muhammad Ali - 11 Citate Care Te Vor Motiva Negreșit

De când a luptat pentru prima oară, Muhammad Ali a fost considerat unul din sportivii cei mai carismatici ai tuturor timpurilor.

La 22 de ani, a apărut de nicăieri pentru a deveni campion al lumii, dar în curând i-a fost retras titlul și a fost exilat din ring pentru că a refuzat să lupte în războiul din Vietnam. După 3 ani interdicția i-a fost ridicată. Într-o revenire epică, Muhammad Ali a devenit marele Campion.

Poziția sa asupra numeroaselor probleme sensibile a provocat o mulțime de controverse, dar, de asemenea, nu s-a temut niciodată să vorbească despre sport, politică, rasă, religie sau viața în general.

Iată cele 11 citate ale lui Muhammad Ali care te vor motiva negreșit:

11 Citate Care Te Vor Motiva NegreșitImposibil este doar un cuvânt mare care a fost aruncat de oamenii mărunţi care găsesc că e mai uşor să trăieşti în lumea care li s-a dat, decât să exploreze puterea pe care o au ca să o schimbe. Imposibilitatea nu e un fapt. Este o opinie. Imposibilitatea nu e o declaraţie. Este o îndrăzneală. Imposibilitatea este un potenţial. Imposibilitatea este temporară. Imposibilitatea este nimic.

Am urât fiecare minut de antrenament, dar mi-am zis mereu: Nu te da bătut! Suferă acum şi trăieşte restul vieţii ca un campion.

Când vine vorba despre iubire, compasiune şi alte sentimente ale inimii, sunt un om bogat.

Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăţa la şcoală. Dar dacă nu ai învăţat ce înseamnă prietenia, înseamnă că nu ai învăţat nimic.

Dacă s-a făcut penicilina din pâine mucegăită, cu siguranţă şi din tine se poate face ceva.

Muhammad Ali Cine nu are fantezie nu are aripi.

Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare.

Cel care visează să mă bată pe mine, ar trebui să se trezească şi să îşi ceară scuze.

Ca să fii un mare campion, trebuie să crezi că eşti cel mai bun. Dacă nu eşti, prefă-te.

Tăcerea este de aur atunci când nu găsești răspunsul cel mai potrivit.

Un om care vede lumea la cincizeci de ani la fel cum a văzut-o la douăzeci de ani, a pierdut treizeci de ani din viaţă!

Citate Care Te Vor Motiva Negreșit

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here