În sezonul 8 iUmor, ediția 5, juriul este pus în dificultate Mr. Kills, după demonstrația de hip hop a acestuia.
➠ Acum, ai toate episoadele INTEGRALE din iUmor, pe Youtube. Abonează-te:

#iUmor #Antena1

➠ SUBSCRIBE la canalul nostru:
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
➠ Site:
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, pe AntenaPlay:
➠ Facebook:
➠ Instagram:

YouTube network: Antena TV Group

Facebook Comments

55 COMENTARII

  • @Owen Kennedy Mai intai de toate, invata sa scrii inainte sa vorbesti despre studiile altora, ca esti prost cu acte-n regula. Omu’ a zis mai multe cuvinte in melodia aia decat ai tu in tot vocabularul tau :))

  • @Adrian Bă, scrisule eu am zis ce gindesc . Vocabularu e foarte tare nai tu inaginatie in comparatie cu vocabularul meu …greseli gramaticale face toata lumea mesajul e important .Mr.Cocun o fost praf … mai exerseaza ti dau tema pe acasa!)))

  • @Stefanya P Ce ai spus tu nu a fost o părere ai acuzat omul, dacă un om e oaia neagra din turma nu este un lucru rău, are personalitate.
   Cat despre mine, eu nici măcar nu fumez tigari.
   Invata sa nu acuzi oameni pe care nu.i cunoști fără a ști măcar ceva despre acea persoana
   P.S. Ce am scris nu este cu răutate

  • @Alin TG scrii rap cu 2 de P și zici de zei? Asculta drq rap adevărat, nu toți păcălicii ăștia. „asta-i muzica de băieții, nu-i pentru orice papleaca”

 1. “ ten-ta-tiva dã jmekerie! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • În tara asta nu ai voie sa fii diferit, se pare. Din punctul meu de vedere fiecare om poate fi cum vrea. Nimeni nu are dreptul sa critice un om doar fiindcă este introvertit, tăcut sau mai retras. La fel și faza cu fumatul. Nu vad logica. Dacă ai fumat sau nu, chiar nu este cazul de prejudecata. Eu nu fumez in niciun mod, dar asta nu inseamna ca am eu dreptul sa te critic pentru faptul ca fumezi sau nu. Mie momentul mi s-a părut foarte bun. Tine-o tot asa și nu te schimba pentru nimic în lume! Felicitări pentru canalul de YouTube. Davis S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here