Cineva mi-a trimis un mesaj și mi-a adresat următoarea întrebare: „de ce nu pot găsi adevărata iubire? Căci nu vreau să fiu singur pentru totdeauna! De ce nu pot găsi adevărata dragoste? Am petrecut enorm de mult timp pe site-uri matrimoniale și totul a fost în zadar!”.

Permiteți-mi să vă spun acest mare ADEVĂR: că cea mai mare relație pe care o poți avea mai întâi este cu tine însuți!

Foarte mulți oameni caută dragostea, caută iubirea în această Viață dar iubirea nu te va găsi până când nu vei găsi dragoste în interiorul tău.

Acest videoclip te va ajuta să găsești dragostea de care ai nevoie astăzi. Mulți oameni nici nu își dau seama că toate cuvintele pe care le folosesc sunt și motivul pentru care nu pot găsi dragostea.

Trebuie să realizezi acest adevăr: că nu atragi niciodată ceea ce vrei tu ci vei atrage întotdeauna ceea ce ești.

Dacă te simți lipsit de valoare tu vei fi precum un magnet și vei atrage aceeași energie…adică o persoană care se simte fără valoare.

Dacă simți o încredere magnifică în tine vei atrage acea energie către tine.

Nu trebuie să urmărești dragostea, ci trebuie să cultivi iubirea în tine
și-abia atunci vei întâlni adevărata dragoste. Cum îți găsești dragostea?

Pentru asta va trebui să-ți reprogramezi mintea pentru dragoste.

Motivul pentru care nu găsești iubirea este datorat programului tău din subconștient cum că dragostea nu este atât de importantă. Că dragostea nu a fost niciodată numărul unu în viața ta, nu a fost o prioritate.

Mulți oameni nu au dat niciodată prioritate iubirii și, prin urmare nici iubirea nu apare în viața lor.

Nu este vorba de a căuta dragoste în stânga și dreapta, ci pentru început este necesară cultivarea iubirii în interiorul tău pentru că relația cu tine însuți este o reflectare a relației pe care o vei avea cu alte persoane.

Trebuie să ajungi mai întâi să fii în aliniament cu iubirea și dragostea va veni la tine.

Poți începe să-ți reprogramezi mintea și poți începe să repeți aceste afirmații puternice: „Eu sunt demn să primesc dragoste!

Acum voi începe să investesc mai mult timp pentru a fi deschis să primesc dragostea sinceră și adevărată!”. Trebuie să începi să-ți reprogramezi mintea pentru a nu te mai baza pe informațiile relațiilor tale din trecut.

Mulți dintre noi nu putem trece peste trecutul în care am fost înșelați, am fost răniți, am fost zdrobiți și ajungem să nu mai avem încredere în nimeni.

De astăzi tu ai ocazia să renunți la tot ce s-a întâmplat în trecut și trebuie să realizezi că nimeni nu te poate răni fără permisiunea ta.

De asemenea, trebuie să începi să-ți reprogramezi mintea pentru a înceta să te mai temi să fii intim cu cineva. Mulți oameni se tem de intimitate, se tem de o apropiere prea mare.

În această generație modernă o mulțime de oameni au doar dorință, dar multora nu le place să iubească pe cineva. A iubi însă o persoană înseamnă a vedea complexitatea acelei persoane, înseamnă a-i iubi nu numai corpul, ci și spațiul inimii lor.

Vă garantez că veți întâlni oameni mai buni în viața voastră din când în când, dar va trebui atunci când întâlniți oameni adevărați să renunțați la ego și la mentalitatea că doar noi suntem mai buni decât ceilalți oameni.

Trebuie să faci loc pentru ca altcineva să intre în viața ta renunțând la ego.

De ce nu găsești dragostea? Dacă ești mereu ocupat, cum naiba poți avea timp să găsești și să construiești o relație frumoasă, care necesită timp. Este nevoie să îngrijești acea relație.

Este ușor să întâlnești pe cineva, dar pentru a cultiva iubirea acest lucru necesită timp. Relația de iubire este precum o grădină.

Ai nevoie de apă, de lumina soarelui, nutrienți pentru a crește și îngriji o grădină.

La fel este și pentru o relație și mulți oameni nu sunt pregătiți să investească, le este frică de angajament.

Fetele vor doar să se distreze, băieții vor doar să se distreze, bărbații și femeile vor doar să se distreze, dar uneori trebuie să spui: sunt gata să primesc dragostea! Acesta este angajamentul care te va ajuta să găsești dragostea.

Permiteți-mi să vă spun asta: o mulțime de oameni cred că există o persoană perfectă și de aceea mulți oameni nu pot găsi dragostea.

Nu există oameni perfecți, ci poate numai oameni care lucrează asupra lor.Nu mai căuta persoana perfectă, căci nici tu nu ești perfect și începe să realizezi că toată lumea pe care o vei întâlni va avea răni, va avea probleme.

Trebuie să reții însă: că amândoi puteți crește împreună. Puteți amândoi să evoluați împreună. Nu mai avea așteptări nerealiste că cineva este perfect și îți va îndeplini toate dorințele. Așa ceva nu există.

Așa că investește în oamenii care investesc în tine și alege oamenii care te aleg pe tine și încetează să îți mai depui toată energia și speranța într-o persoană care poate nici nu-i pasă de tine.

În fiecare zi începe să te iubești pe tine în primul rând.

Este în regulă să alegi, e bine să fii pretențios, e bine să ai valori și dacă cineva nu îndeplinește acele valori asta nu înseamnă că nu te poate iubi.

Amintește-ți că relațiile sunt despre a dărui și nu doar de a lua.

Știu că nu vrei să te așezi cu o persoană mediocră doar pentru a spune că ești într-o relație.

Mulți oameni își alocă timp pentru a-și vindeca rănile și de aceea nu pot găsi dragostea, deoarece pentru a te vindeca cere timp.

Motivul pentru care mulți oameni nu pot găsii dragostea este datorat faptului că ei au pus ochii pe toată lumea, dar ei nu au avut niciodată timp pentru a-și arunca privirea în interiorul lor.

Așa că permanent să-ți amintești acest adevăr: că pentru a atrage iubirea trebuie să începi să cultivi dragostea în interiorul tău.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here