▶️ ACADEMIA WeLoveBooks : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA 2.0 : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI CU MINE : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI ONLINE : ➡️ ⬅️
Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanmilitaru_
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#subconstient #subconstientul #3trucuri

Facebook Comments

25 COMENTARII

 1. Asa este ,ai dreptate și o să mă gândesc la asta.Pe lângă asta clipul e bun și foarte plăcut!Hai să îți zic o chestie,sper să citești.Eram la școală și le am pus colegilor un clip de al tau!îți spun sincer că nici nu m am așteptat la astfel de reacții!pe lângă faptul că a fost un test să îi văd cum reacționează,am mai și văzut ce caractere au cu adevărat și că nu toată lumea îsi dorește evoluția .Ca atare o să fac cum ai zis și nu o să mă mai ofer cu sfaturi doar daca mi se cere!Succes!!

  • Doar 1% din oamenii de pe planeta se concentreaza pe dezvoltarea lor profesionala si personala in fiecare clipa a vietii. Din experienta iti relatez si eu faptul ca mai bine e sa ,,nu arunci margaritare in gura porcilor”, pentru ca putini sunt facuti sa le accepte si sa le inteleaga. Mai mult decat atat, o sa vezi ca necesita o energie supra-omeneasca sa-i faci pe oamenii astia ca macar sa fie interesati, iar tu la randul tau o sa-ti creezi unele indoieli despre calea pe care ai luat-o inspre dezvoltare. Asa ca nu pica in capcana. Succes!

  • @Adrian Ivor Nici așa! Daca încerci se lipește de cineva! Din diferite motive ale fiecăruia se apuca sa verifice si văd că le este de folos sa evolueze. Așa că trebuie continuat răspândirea noului si a BINELUI. Văd că Dumneavoastra aveți intenții bune! Învățam unii de la alții lucruri de folos! Cu drag si respect!

  • Draga tinere, da masca jos si fii liber. MASCA inseamna NU ITI PERMIT SA VORBESTI (exprimi) si NU RESPIRA LIBER (drept la viata). Succes, tineri frumosi

 2. Omule, prin videoclipul ăsta m-ai ajutat super mult! M-ai făcut să-mi dau seama de multe blocaje pe care le am, sincer chiar mi-au dat lacrimile!

 3. Mai crează videoclipuri despre meditație, cum să medităm, ce latură a meditației trebuie să urmărim pentru a beneficia de avantajele ei, de ce meditația este importantă, şi care este diferența între a medita şi a sta jos fără să faci nimic.
  Pace

 4. Te-am descoperit abia acum, dar niciodată nu e prea târziu.Ceea ce faci tu ar trebui sa se predea in școala.Iti mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here