Majoritatea oamenilor cred că pisicile nu fac nimic, sunt leneșe și nu fac altceva decât să mănânce și să doarmă. Nu este asa!

Știți care este misiunea unei pisici? Toate pisicile au puterea, în fiecare zi, de a îndepărta energia negativă acumulată în corpul nostru… imediat ce adormim, ele absorb această energie.

Dacă în familie există mai mult de o persoană și o singură pisică, ea poate acumula o cantitate excesivă de negativitate absorbind energie de la atâția oameni… Când dorm, corpul pisicii eliberează negativitatea pe care o îndepărtează de la noi.

Dacă suntem prea stresați, este posibil să nu aibă suficient timp pentru a elibera toată acea energie negativă și, prin urmare, se acumulează ca și grăsime, până când o pot elibera. Este frumos și bine să ai mai mult de o pisică în casă, astfel încât greutatea energiei negative să fie împărțită între ele.

De asemenea, pisicile ne protejează în timpul nopții, astfel încât niciun spirt nedorit să nu intre în casa noastră sau în camera noastră în timp ce dormim…De aceea le place să doarmă în patul nostru. Și dacă simt că suntem bine, nu vor dormi cu noi.

Dacă o persoană vine la noi în casă și pisicile simt că acea persoană este acolo pentru a ne face rău sau dacă este rea, pisicile ne înconjoară pentru a ne „proteja”.

Dacă nu aveți pisici și o pisică vagabondă intră în casa dvs. și o adoptă ca si casă, este pentru că aveți nevoie de o pisică în acel moment… Deci, pisica rătăcită s-a oferit voluntar pentru a vă ajuta.

Mulțumeste pisicii pentru că a ales casa ta ca loc de muncă. Dacă aveți alte pisici și nu puteți păstra pisica rătăcită, găsiți un loc pentru ea. Pisica a venit pentru un motiv necunoscut la nivel fizic, iar în vise puteți vedea motivul apariției pisicii în acel moment.

S-ar putea să fie o datorie, o karma pe care trebuie să o plătească.„Așa că nu te speria; nu te sperie pisica”. Ei bine, „el” va trebui să se întoarcă, într-un fel sau altul, pentru a îndeplini această obligație. Pisicile ne vindecă.

Pisicile sunt creaturi adorabile și își iubesc proprietarii mai presus de toate, dar au un mod diferit de a iubi…Dragostea lor este adevărată, așa că nu te îndoiești de ea. Sunt prietenii noștri și adevărați și mai presus de tot sunt tovarăși buni. Sursa: Pieces of Heaven

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here