Atragi bunăstare – Cu toții ne dorim armonie, bunăstare și liniște în familie, așa că îți propunem să urmezi câteva tehnici Feng-Shui, de bun augur oricăruia dintre noi.

Regulile Feng Shui ne spun că trebuie să ne aranjăm casa într-un anumit fel, pentru ca membrii familiei să aibă o viață mai ușoară și mai plină de noi oportunități. Bunăstarea îți va invada casa, cu alte cuvinte…

Atragi bunăstare – Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

Uşa de la intrare, este poarta către bunăstare

Regulile Feng Shui spun că ușa de la intrare este poarta către norocul casei tale. Ușa de la intrare trebuie să fie poziționată spre nord și să se deschidă spre interiorul camerei. Nu opta nici pentru o ușă prea mare, deoarece se spune că aceasta îți va aduce probleme financiare. Atârnă la ușa de la intrare o broscuță feng shui, aceasta îți va aduce bani și longevitate.

Atragi bunăstare

Circuitul energiilor

Nu încărca excesiv camerele și ține cont de faptul că, în sufragerie, trebuie să ai neapărat o masă rotundă. În dormitor, patul trebuie să fie lipit de perete, însă nu îl așeza sub vreo fereastră. Dacă vrei să ai armonie în familie, pune două scaune în camera în care dormi.

Fără oglinzi deasupra patului

Acestea nu te vor lăsa să dormi și îți vor aduce agitație și stres suplimentar. Oglinda din dormitor trebuie să fie orientată spre nord.

Presară sare pe prag

Sarea pe prag te va scăpa de energiile negative și îți va aduce bunăstare în casă.

O singură mătură pentru toată casa  

Se spune că vei împrăștia norocul dacă folosești mai multe mături, pentru a curăța casa.

Cuțitele în sertar

Dac vrei să te ferești de certuri, pune cuțitele în sertar, iar dacă sunt la vedere, nu le lăsa niciodată cu lama în sus, este semn rău.

Plantele

Plantele nu numai că ne împodobesc frumos casa, dar au și întrebuințări energetice, pentru bunăstarea familiei tale. De exemplu, orhideele aduc liniştea căminului, begoniile alungă certurile, iar bambusul împrăștie ghinionul. Sursa:secretele.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here