Se pare că azi, te interesează mai mult banii și vrei să faci rost de ei. Nu este indicat însă să intri în combinații financiare și nici să riști în afaceri de care nu ești sigur. Nu forța lucrurile. Azi trebuie să îți exersezi răbdarea.

Iar mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că fraza cheie și ghidul angelic este « SĂ LAȘI FRICA DEOPARTE » și dă-ți șansa de a vedea lucrurile diferit.

Întreabă-te astăzi ce s-ar putea întâmpla dacă învinge frica și să iei în cele din urmă acea decizie înfricoșătoare. Gândeşte-te la ce s-ar întâmpla dacă te-ai decide să trăieşti viaţa pe care vrei să o duci.

Pentru că uneori frica te întunecă atât de mult încât te împiedică să vezi ieşirea cu adevărat , dar ieşirea e chiar în faţa ta, să știi.. Întotdeauna, nu știu dacă ai observat vreodată. Dar mereu e așa.

Niciodată să nu cerşeşti dragoste. Dragostea e ceva ce nu poate fi forţată şi e important să înţelegi asta astăzi. Dacă există cineva care nu te apreciază, probabil că va regreta, dar trebuie să pleci de acolo ca să nu regreţi tu mai târziu, înțelegi ce zic?

Ai o mulţime de lucruri frumoase în tine, ai mult curaj şi nu trebuie să aştepţi ceea ce vor alţii să-ţi dea dacă nu e suficient pentru tine. Timpul te va ajuta să vezi lucrurile din perspective diferite și totul va fi rezolvat într-un mod favorabil pentru tine, dacă ai grijă de tine însuți, bineînțeles.

Acum trebuie să te reconectezi cu îngerul tău pentru că circumstanţele te-au distras puţin. Va trebui sa te conectezi cu ingerul tau in orice moment, nu numai atunci cand te simti prost pentru ca asta te va ajuta sa eviti o multime de durere si sa iei decizii mai bune in orice moment.

Lasă – te să fii ghidat de vocea ta interioară și acordă atenție intuiției astăzi, deoarece îți va oferi informații valoroase. Astăzi vor vindeca răni din trecut şi asta poate aduce înapoi nişte amintiri.

Dar totul e spre binele tău. Vei observa că acele amintiri nu te mai rănesc în acelaşi mod pentru că te vindeci, te vei recupera din toată durerea pe care ai avut-o.

Eliberează-te şi dă-ţi şansa de a fi fericit/ă pentru că o meriţi cu adevărat. Și influențele angelice de astăzi acționează asupra sprijinului, armoniei și acordurilor, să știi. Deci e o zi bună

Să nu te plângi! Aceste influențe te vor ajuta să obții sprijin cu privire la unele probleme în care ai nevoie de colaborare din partea altor persoane. Profită de aceste influențe angelice pentru a aduce probleme pe care a trebuit neapărat să te bazezi pe alți oameni.

Sfatul îngerului tău pentru astăzi este: Timpul trece și pune pe toată lumea la locul lor, pentru că timpul este cel mai bun profesor și cel mai bun judecător.

Trăiește calm și nu te mai gândi la asta, schimbă comportamentul, nu dedica un singur gând la cei care nu merită .. sau acelor oameni care te fac să apară sentimente pe care le-ai vindecat și emoții negative care nu-ți fac nici un bine…. Sursa: al treilea ochi