Hey tu, grup al meu! Suflet minunat, îți aduc mesajul îngerului tău pentru ziua de azi care îți spune despre cuvântul cheie și îndrumarea angelică este:”INFLUENȚE RELE” pe care le ai în jurul tău și nu-ți dai seama.

Sunt oameni care au venit în viața ta, dar care nu ți-au adus nimic bun, ci te-au determinat să adopți obiceiuri proaste, să vezi lucrurile mereu din punct de vedere pesimist.

Trebuie să înțelegi că, dacă nu dorești ca acești oameni să iese din viața ta, va trebui să faci un efort pentru a nu fi influențat și pentru a nu permite comportamentului lor să te conducă să acționezi în același mod.

Astăzi te vei simți mai încrezător în tine. Ai fost destul de ezitant pentru câteva zile și te-ai simțit foarte nesigur. Nu prea știai ce decizii să iei pentru că te îndoiai tot timpul de tine.

Ai încredere că îți poți termina proiectele, trebuie să începi să-ți recunoști adevărata valoare, pentru că de multe ori te gândești la lucruri negative despre tine și trebuie să știi că acest lucru nu te ajută deloc.

Astăzi te vei simți mai încrezător și mai capabil, vei profita de acest sentiment pentru a-l întări și a-l face să rămână mereu cu tine.Există oameni care încearcă să te sfătuiască din cea mai profundă iubire a inimii lor, mai răi sunt!!

Și alți oameni care încearcă să-ți controleze pur și simplu viața. vei înțelege încetul cu încetul ce fel de persoană este fiecare în parte , dar, în orice caz, trebuie să fii precaut și să te gândești mereu ce e bun pentru tine .

Nu poți lăsa pe nimeni să-ți spună ce să faci pentru că știi să ai grijă de tine, nu ești copil de doi ani. Astăzi recuperezi ceva ce ai pierdut. Poate fi un obiect material sau chiar o persoană lăsată în urmă în trecut. Fii recunoscator pentru ceea ce ti-a revenit si tine cont de faptul ca l-ai realizat datorita alinierii tale la gandurile pozitive.

De astăzi trebuie să începi să economisești bani pentru a participa la acel eveniment la care ai visat atât de mult. Iar influențele angelice de astăzi acționează asupra distracției, bucuriei și fericirii. Aceste influențe îți vor permite să dezvolți această zi într-un mod mult mai distractiv, să simți fericirea într-un mod mult mai plin și mai ușor.

Profita de aceste influențe pentru a vedea lumea de astăzi cu ochi buni, pentru a-ți ridica starea de spirit și a te conecta cu lucrurile bune.Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este: Ești foarte îngrijorat de o persoană apropiată, poți încerca să vorbești cu ea și să obții mai multe informații în loc să te îngrijorezi atât de mult, pentru că a-i da atâtea ture nu vei rezolva nimic și nu-i vei ajuta în niciun fel. Stii ce zic.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: PREZENȚA IUBITĂ A LUI DUMNEZEU ÎN MINE ESTE COMOARA MEA CEA MAI MARE. Sursa: al treilea ochi