Dragul meu grup, îți salut sufletul și îți aduc în dar mesajul îngerului tău pentru ziua de azi ce îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este”SOLUȚII”!!! Acelea care se manifestă în problemele care te-au preocupat în primul rând. Vei găsi echilibru în următoarele zile și vei analiza provocările pe care a trebuit să le rezolvi, fiind perfect mândru de tot ceea ce ai realizat.

Tine cont de faptul ca pentru a gasi solutii trebuie sa te pui mereu in locul tuturor partilor implicate, pentru ca astfel vei obtine o solutie mai corecta pentru toata lumea.

Poate că te deranjează pentru că există o persoană foarte apropiată de tine care încearcă să te distragă de la obiectivele tale sau să te abată de la calea ta. Nu te concentra pentru a-i reproșa sau a-l judeca, nu vei ști niciodată cu adevărat motivele pentru care acționează în acest fel.

Pur și simplu datorezi acestei situații să-ți testezi voința și să fii conștient de cât de dedicat ești proiectelor tale. Poate că propriile sale temeri sunt cele care îl determină să acționeze în acest fel, iar asta nu înseamnă că nu te iubește, ci doar că în acest moment nu se descurcă bine.

Astăzi trebuie să fii deosebit de atent cu persoanele în vârstă din familia ta. Vei observa că sunt mai sensibili și ar trebui să ții cont de faptul că pot avea multe griji pentru că nu au terminat de depășit trecutul lor.

Incearca sa fii putin mai înțelegător si mai afectuos cu ei, pentru ca asta ii va face sa se simta mult mai bine si te vei simti si foarte mangaiat si implinit.

Tot astăzi veți avea o conversație cu un prieten în care veți face schimb de puncte de vedere diferite cu privire la un aspect. Nu uita să asculți cu respect, chiar dacă nu ești de acord cu ceea ce spune cealaltă persoană, ar trebui să-i respecți întotdeauna pe ceilalți și să-i asculți cu atenție dacă mai târziu vrei să obții același răspuns de la ei.

Iar influențele îngerești de astăzi acționează asupra înnoirii. Aceste influențe te vor ajuta să găsești calea de a reînnoi toate aspectele vieții tale care trebuie reînnoite.

Unele Aceste influențe te pot ajuta, de asemenea, chiar să reintineresti aspectul fizic, sau sa iti schimbi look-ul dacă asta ai de gând, casa sau chiar obiceiurile de viață.

Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este că : Această zi este ideală pentru dezvoltarea inteligenței tale. Astăzi ar trebui să îndeplinești o sarcină mai intelectuală, cum ar fi citirea sau colectarea de informații cu privire la un subiect care te interesează.

SFAT ANGELIC PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA CONȘTIINȚA: MINTEA MEA ESTE PERFECT ALINIATĂ CU VISELE MELE, CU PROIECTELE MELE. MINTEA MEA MĂ ÎNDRUMĂ SPRE BINELE MEU CEL MAI ÎNALT.

Cam asta a fost pe ziua de azi, mesaje care va rezona cu unii dintre voi. te îmbrățișez cu drag și îți reamintește că Dumnezeu te protejeaza si Ingerii iti ghideaza drumul! Sursa: al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here