Bună dimineața, suflet dragi!! Aici sunt și am venit în grabă să aduc mesajul îngerului tău pentru ziua de azi care îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este”CALM”.

Da, calmul pe care trebuie să-l arunci asupra situațiilor din jurul tău, nu poți fi o sursă de haos, trebuie să cauți întotdeauna calmul protejându-te și având grijă de tine. Nu permite obligațiilor de zi cu zi să te pună într-o stare proastă, păstrează-ți întotdeauna gândirea aliniată cu pozitivul, cu binele. Atitudinea ta este foarte importantă pentru dezvoltarea viitorului tău.

Astăzi este o zi bună pentru a-ți face planuri de viitor împreună cu cei dragi. Este un moment bun pentru a reflecta asupra comportamentelor și lucrurilor pe care ar trebui să le schimbi de-a lungul vieții, care pot face ca totul să vibreze în armonie în jurul tău.

Evaluează bine situația, fiind onest și cinstit cu tine însuți și cu ceilalți. Reține că există unele persoane care consideră că este puțin mai greu să-și recunoască greșelile decât altele și trebuie să fiiconștient de acest lucru atunci când vei avea de-a face cu probleme importante.

În această zi s-ar putea să simți nevoia de a ridica vocea împotriva unei nedreptăți. Ceva din tine te cheamă să lupți pentru o cauză și să nu lași răul să cutreiere liber. Lasa-ti intuitia sa te ghideze pentru ca vei avea un rol foarte important in acea cauza, iar interventia ta va fi decisiva pentru dezvoltarea evenimentelor.

Amintește-ți că trebuie să fie întotdeauna o sursă de bine și justiție, deoarece aceasta este natura ta. În curând va trebui să ai o mică discuție sau un discurs care va fi auzit de mulți oameni.

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ceea ce cred ei despre tine, pur și simplu trebuie să fii relaxat și să dai tot ce este mai bun din tine, să ai încredere că totul va merge perfect și că nu este necesar să ai totul sub control, poți improviza folosindu-te de toate facultățile tale și totul va merge bine.

Iar influențele îngerești de astăzi acționează asupra energiei banilor. Aceste influențe ajută aceste energii să se miște în direcția cea bună, vei putea observa o schimbare în economia ta în această zi.

Profită de aceste circumstanțe pentru a face meditații și rugăciuni pentru a-ți rezolva problemele financiare, pentru că îngerii de astăzi te îndeamnă și te susțin.

Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este: Uneori iei decizii pripite și alteori te blochezi fără să știi unde să te întorci.

Trebuie să știi că este necesar să reflectezi puțin asupra lucrurilor, dar există momente în viață în care trebuie să iei decizii și să riști puțin. Trebuie să găsești echilibrul fiind precaut și ascultându-te pe tine însuți.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI.PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: CALEA MEA SPIRITUALĂ ESTE UN PRIVILEGIU ABSOLUT ÎN VIAȚA MEA. SUNT CONȘTIENT CĂ SUFLETUL MEU MĂ CHEAMĂ SĂ MĂ TREZESC ȘI SPRE TREZIRE MĂ ÎNTORC DIN MÂNA ÎNGERILOR MEI.

Cam așa începem săptămâna și încet-încet ne luăm rămas bun de la vară. Dar nu e nimic, la anul se va întoarce din nou. Atât timp cât Dumnezeu te protejeaza si Ingerii iti ghideaza drumul, nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Sursa: al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here