E luni, și mie îmi place! E un nou început, o nouă săptămână! Ador dintotdeauna această zi, fiindcă îmi place noul și suport repede schimbarea, dar mai ales că o accept imediat, inchid rapid ușile trecutului. Asta de când mă știu.

Poate că de asta trec ușor peste toate cele din viața mea. Dar hai să vedem ce mesaj are îngerului tău pentru ziua de azi. Iar El îți spune că cuvântul cheie și fraza angelica este :”OAMENI CARE SUNT CHEIA!!! „Da! Pentru a-ți atinge obiectivele.

Ai în jurul tău oameni care pot fi cheia pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele. Nu rata ocazia de a cere ajutor atunci când ai nevoie. Amintește-ți că, dacă ceri cuiva o favoare sau orice fel de ajutor, trebuie să fii sincer și să mergi întotdeauna cu adevărul înainte. Arată-ți întotdeauna recunoștința față de oamenii care te susțin și îți sunt alături atunci când ai nevoie.

Astăzi te vei simți optimist, dorind să te bucuri de viață. Astăzi vei simți că te poți confrunta cu tot ceea ce vine cu voie bună, iar atitudinea ta se va îmbunătăți foarte mult în comparație cu zilele trecute. Conectează-te cu acel sentiment de optimism pentru a-l face să dureze mai mult . Astăzi viața poate fi un loc minunat dacă o privești din ochii iluziei.

În următoarele zile vei observa o legătură foarte specială cu cineva. Această conexiune poate fi iubitoare, dar poate fi, de asemenea, doar o conexiune intelectuală. Există ceva ce trebuie să pui în comun cu acea persoană, este necesar să vorbiți și să petreceți ceva timp împreună, deoarece ceva bun va ieși din acea conversație.

Schimbările pe care le faci în viața ta te ajută să te simți mult mai puternic. Încetul cu încetul, acel sentiment de slăbiciune pe care l-ai avut luni de zile se estompează. Te conectezi cu puterea ta, iar lucrurile se rezolvă favorabil pentru tine.

Dar influențele angelice de astăzi te ajută să-ți faci prieteni noi și să cunoști oameni noi. Aceste influențe vor atrage oameni ca tine în viața ta, cu care poți împărtăși multe lucruri și poți avea subiecte de conversație și interes comun. Profită de aceste influențe pentru a-ți face noi prieteni sau chiar pentru a-ți găsi un partener dacă nu ai unul.

Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este: Vei primi totdeauna recompense bune pentru lucrurile frumoase pe care le semeni. Nu te aștepta ca alți oameni să-ți dea răsplata, universul va ști cum să te răsplătească în cel mai bun mod pentru tine.

Binecuvântările vin în viața ta în moduri neașteptate. Trebuie să fii pregătit pentru că tot binele pe care l-ai făcut cuiva începe să ți se întoarcă chiar în acest moment.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PESTE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: EU TRĂIESC ÎN PLINĂ CONȘTIINȚĂ. Sursa: al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here