În sfârșit este joi, suflete minunate…nu știu, dar mie mi s-a părut că a trecut timpul mai greu chiar dacă am avut activitate. Abia aștept ziua de duminică, să mă odihnesc.

Dar să lăsăm astea și haideți să vedem mesajele îngerilor vostri pentru ziua de azi care vă spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este chiar «TIMPUL VOSTRU” este cel mai valoros lucru pe care îl aveți și nu-l irosiți pe lucruri inutile sau pe oameni care nu vi se potrivesc.

Atunci nu vă plângeți când nu aveți suficient timp din zi pentru a face lucrurile importante sau nu aveți timp să fiți alături de oamenii din cel mai apropiat mediu familial. Trebuie să aveți grijă de acest detaliu al vieții voastre și să nu-l lăsați să treacă mai mult .

Dragii mei, lucrurile nu vin întotdeauna atunci când vreți și de aceea nu ar trebui să vă frustrați . O cauză mai bună are universul să nu vă dea în acest moment ceea ce voi așteptați . Uneori, timpul este ceea ce vă îngrijorează cel mai mult și tocmai pe care trebuie să-l gestionați mai bine și nu universul, pentru că niciodată nu eșuează.

Astăzi este o zi specială pentru întregul subiect legat de sănătate și tot ceea ce are legătură cu bolile osoase, veți fi favorizați de mâna divină a lui Dumnezeu și a Îngerului vostru.

Aveti grijă de sănătatea voastră și a celor dragi. Luați alimente sănătoase, neprelucrate și faceți tratamente medicale la timp și asigurați-vă că nu le uitați.

Sfatul îngerului vostru pentru ziua de azi este să participați la acei oameni care au nevoie de voi, dar nu doresc să vă fure timpul sau oportunitățile.

Dacă sunteți în căutarea unei case sau încercați să căutați un loc de muncă în afara orașului dvs., astăzi este ziua ideală pentru aceasta. Energiile si influentele sunt configurate astfel incat astazi sa va găsiți locuinta ideala sau jobul pe care vi-l doriți atat de mult.

Răspundeți la e-mailuri, verificați-vă bine telefonul, astfel încât să nu pierdeți acel moment special pe care îl așteptați de atât de mult timp. Oferta poate ajunge prin orice mijloace!.

Planificați acea călătorie pe care o aveți în minte, faceți acea petrecere de familie pe care o doriți atât de mult sau faceți-vă acel dar de odihnă pentru voi dintr-un weekend în singurătate și înconjurat de natură, pentru a vă putea redescoperi și a vă alinia mintea și inima.

Încă un sfat de la Îngerul tău, acesta este unul independent, (ia-l doar dacă rezonează cu tine) : Nu lăsa anumiți oameni să se amestece în viața ta și numai cu dorința de a ști lucruri despre tine și apoi să îți creeze probleme sau să capeți conflicte.

Persoanele aflate în conflict nu ar trebui să le lași în viața ta!DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI.♥️PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: EU SUNT GHIDAT. SUNT BINECUVÂNTAT ÎN FIECARE MOMENT. PROSPERITATEA ESTE UN FAPT ÎN VIAȚA MEA. Sursa :al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here