Mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este „PUTEREA” ce o activezi în tine și te conduce direct spre obiectivele tale. Îți recunoaști propria putere și o folosești. Toate acestea vor aduce consecințe foarte favorabile pentru tine, în special în sănătate, dragoste și economie.

Schimbări pozitive au loc în viața ta pentru că tu însuți acționezi corect. Schimbări importante au loc în mediul tău, în zona în care locuiești sau chiar în propria casă. Vei beneficia foarte mult de pe urma acestor schimbări.

Acestea te vor afecta într-un mod pozitiv și vor fi o sursă de oportunități în fiecare zi. Poate vei întâlni oameni noi în zilele următoare. Nu te ghida după aparențe și așteaptă până când ajungi să cunoști oamenii un pic mai bine înainte de a-ți forma o părere despre ei.

Există oameni care sunt experți în a da aparențe bune, dar ar trebui să mergi întotdeauna puțin mai departe și să nu dai prea mult până când nu le cunoaști adevăratele intenții.

Astăzi este o zi perfectă pentru a face un apel la acea persoană de care ți-o amintești foarte mult în ultima vreme. Este o prietenie veche cu care nu ai avut contact de mult timp.

Circumstanțele și evoluția vieții tale te-au făcut să te desparți, dar asta nu înseamnă că nu continui să împărtășești afecțiune și amintiri bune împreună.

Astăzi s-ar putea să te trezești puțin epuizat în relațiile sociale. Poate că astăzi nu te simți foarte comunicativ sau simți că nu poți ajunge clar la ceilalți.

Nu trebuie să te judeci pe tine însuți sau să fii copleșit de asta, ești doar puțin stresat și că stresul se manifestă în capacitatea ta de comunicare. Nu îți face griji și privește lucrurile cu calm, deoarece această dificultate în comunicare este rezultatul gândurilor tale.

Dacă îți iei câteva minute să te odihnești calm, vei putea să-ți recapeți puterea și vei putea comunica corect. Iar influențele angelice de astăzi acționează asupra achizițiilor și investițiilor.

Dacă te-ai gândit să faci o investiție sau o achiziție majoră, astăzi este ziua perfectă pentru a o face sau pentru a planifica detaliile acelei investiții.

Profită de aceste influențe pentru a încheia acorduri privind achizițiile și investițiile tale, deoarece îngerii te luminează astfel încât totul să meargă perfect.

Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este: Reține că ceea ce s-a făcut totdeauna nu este ceea ce trebuie făcut. Mai pe înțelesul tău, doar pentru că ceva este o tradiție sau un obicei nu înseamnă că este un lucru bun de făcut sau cel mai bun pentru tine.

Amintește-ți ca mereu să ai gândire critică și cu propria opinie despre lucruri. Nu pentru că toată lumea face același lucru ar trebui să faci și tu. Ia acest sfat doar dacă rezonează cu tine.

SFAT ANGELIC PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA CONȘTIINȚA: DUMNEZEU MĂ ÎNSOȚEȘTE ÎN TOȚI PAȘII MEI. ÎNGERII MĂ ÎNDRUMĂ CU ÎNȚELEPCIUNE. Sursa: al treilea ochi

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here