Te salut cu drag, suflete! Cu pași repezi parcă – parcă ne apropiem de 2023. Se simte în aer încheierea acestui an. De zici că și tu te pregătești să închei definitiv unele situații, probleme, relații etc.

Va fi cu succes, nu te preocupa! De data asta mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și ghidul angelic este „LIVRARE!!! ”

Uneori, oamenii pot încerca să-ți dea negativitatea lor, dar trebuie să te protejezi de ea, nu trebuie să iei ceea ce nu-ți aparține. Nu trebuie să-ți faci durerea care nu-ți aparține. In următoarele zile vei observa o reactivare generalizată în economia ta.

Energia banilor este deblocată pentru tine și începi să vezi lucrurile mai bine. Mintea ta milionară este activată cu ajutorul îngerilor razei de aur, iar acest lucru are consecințe minunate asupra finanțelor tale.

Ai încredere că totul se va dovedi bine și că ai suficientă înțelepciune pentru a-ți organiza corect economia. Trebuie să te protejezi de persoanele rănite. Există oameni în jurul tău care sunt profund răniți de propriile experiențe.

S-ar putea să le fie puțin greu să facă față acestei dureri și s-ar putea să reacționeze prost împotriva ta. Ai grijă de oamenii care au nevoie de ajutor, dar nu-i lăsa să te trateze rău doar pentru că se simt rău.

Nu ești de vină pentru ceea ce li se întâmplă și nu trebuie să plătești consecințele. S-ar putea să te simți puțin vinovat pentru succesele tale. Te înconjori de oameni pentru care lucrurile nu merg la fel de bine ca în ultima vreme. Și nu contează dacă o fac intenționat sau nu, dar s-ar putea să te facă să te simți rău în legătură cu propriile succese.

Nu te simți vinovat, meriți să-ți sărbătorești succesele și bucuria, iar oamenii care te iubesc se vor bucura sincer pentru tine. Uite, că influențele angelice de astăzi te vor ajuta să spui „NU” asupra acelor lucruri în care ți s-a părut puțin dificile.

Profită de aceste influențe pentru a rezolva acele probleme în care te-ai băgat fără să vrei cu adevărat. Pune capăt astăzi lucrurilor pe care nu le-ai dorit, dar nu ai îndrăznit să le spui. Îngerii te vor sprijini și îți vor da tăria de a spune NU. Sfatul Îngerului tău pentru ziua de azi este: Urmează-ți inima. Cel mai important și primordial lucru din viața ta este iubirea. Și iubirea începe în tine.

Trebuie să te iubești necondiționat pentru a-i iubi cu adevărat pe ceilalți. Recunoaște că ești vrednic de iubire și nu te priva de a avea grijă de tine și de a te iubi pe tine însuți.

ÎȚI LAS ȘI DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI.PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA:CALEA MEA ESTE CALEA DE TREZIRE A CONȘTIINȚEI.

Să ai o zi frumoasa și îți amintesc că Dumnezeu te însoțește și îngerii îți călăuzesc calea, nu ești singur, să știi. Sursa: al treilea ochi