Mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este „PLANIFICARE„. Ce ar trebui să faci în legătură cu viața ta profesională și de familie.

Trebuie să faci un pic de reflecție pentru a putea reconcilia mai bine aceste două aspecte ale vieții tale, pentru că uneori ele pot intra în confruntare și te afli în situația de a fi nevoit să decizi sub presiune și nu cred că vrei asta.

Câteva zile foarte favorabile sunt prezentate pentru viața ta amoroasă. Nu conteaza daca ai sau nu un partener, in orice caz inima ta va vibra plina de iubire si afectiune, iar acest lucru va fi perceput de cei din jur intr-un mod cu totul special.

Energia iubirii curge prin tine înălțându-te și făcându-te să strălucești cu o lumină frumoasă și unică. Astăzi te vei simți cu mult câștig din lupta și munca pentru visele tale.

Există ceva despre atitudinea ta care s-a schimbat în bine și acest lucru te determină să te aliniezi și să rămâi conectat la visele și obiectivele tale. Continuă să faci totul din partea ta, deoarece tot efortul tău dă rezultate excelente mai târziu, ai să vezi .

Sănătatea ta se îmbunătățește semnificativ astăzi. Corpul tău fizic este restabilit de lumina angelică și o poți vedea în sănătatea ta generală, în energia ta, în odihna ta și în detensionare.

Ai, în general, o elevație energetică la toate nivelurile. Ai grijă de sănătate pentru a menține această stare bună și această îmbunătățire. Iar influențele angelice de astăzi acționează asupra echilibrului și moderației.

Aceste influențe te vor ajuta să pui în ordine chestiuni care au fost modificate și care te-au făcut să-ți pierzi echilibrul. Profită de aceste influențe pentru a găsi calmul și liniștea de care aveai atâta nevoie.

Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este:Vei putea rezolva problemele și vei simți pacea și armonia. Uneori schimbările pot fi dureroase, dar în ele este învățarea și numai în mâna ta este să înveți lecția și să nu mai suferi pentru ele.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI.PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA CONȘTIINȚA: RĂMÂN CONECTAT CU FIINȚA MEA PENTRU A-MI TREZI CONȘTIINȚA.

Dumnezeu te însoțește și îngerii îți călăuzesc calea în orice moment. Sursa: al treilea ochi

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here