Mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este „LIMITE”. Ce trebuie să le pui la toți acei oameni care te tratează prost și să comunice cu tine într-un mod violent și ostil.

Scuza că acesta este modul lor de a fi nu este suficientă, nimeni nu trebuie să se comporte așa cu tine. Prin urmare, trebuie să stabilești limite și să ceri de la alții același respect pe care îl ai pentru ei.

Astăzi există oportunități de schimbare și îmbunătățire în multe aspecte ale vieții tale. Va trebui să fii atent la semne pentru a profita de situație și pentru a folosi circumstanțele în favoarea ta.

Folosindu-te de înțelepciunea ta divină, vei putea schimba lucrurile spre binele tău. Aceste ocazii pot fi o sursă de binecuvântări în familia ta, la muncă sau chiar în dragoste.

Trebuie să îmbunătățești puțin modul în care îți petreci timpul liber. Poate că ești prea obișnuit să faci mereu aceleași lucruri, dar trebuie să te oprești să te gândești dacă asta îți place cel mai mult și ce te avantajează de-asemenea .

Poate făcând câteva mici schimbări vei descoperi că ai avut la îndemână multe moduri de a te distra pe care nu le știai. Sprijinul unei persoane în care ai încredere îți va fi de mare ajutor astăzi.

Mulțumeste-i universului pentru a avea aceste tipuri de oameni de partea ta, care sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei cel mai mult.

Datorită acestui tip de oameni există momente în care starea ta de spirit se îmbunătățește și chiar energiile tale cresc. Tocmai acestor oameni trebuie să le acorzi mai multă atenție, pentru că ei sunt cei care te ajută să te ridici.

Iar influențele îngerești de astăzi acționează asupra rectificării și soluționării. Aceste influențe te vor ajuta să îți corectezi greșelile din trecut sau prezent.

De asemenea, te pot ajuta să eviți greșelile în viitor. Profită de aceste influențe pentru a-ți recunoaște greșelile și a face modificări. Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este:Dedica-ti timp pentru tine, ai grija de lucrurile tale si vei vedea ca putin cate putin pe tot parcursul saptamanii totul curge mai favorabil dorintelor tale.

Nu iți face griji, încetul cu încetul vei înceta să suferi și când te aștepti cel mai puțin vei găsi lumină pentru care contează.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: EU RECUNOSC SACRU ȘI DIVIN ÎN TOATE ȘI TOATĂ LUMEA. Sursa: al treilea ochi

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here