Mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este „EXPRIMA”. Exprimă-ți punctul tau de vedere in mediul de lucru si familial. Există oameni de care ți-e frică pentru că de obicei nu reacționează bine, dar trebuie să încerci să începi să te exprimi cu puțin mai multă libertate și încredere.

Este important să te exprimi. Astăzi vei primi vești la care nu te vei aștepta. Acestea sunt informații despre comportamentul cuiva din cercul tău de prieteni. Nu te așteptai deloc ca această persoană să se comporte așa.

Dacă crezi cu adevărat că acest lucru îți poate afecta prietenia, ar trebui să ai curaj și să vorbești cu acea persoană direct, calm și cu respect. Că doar nu poți rămâne cu această mare îndoială. Există oameni care sunt mereu în căutarea de a argumenta.

Ai o mulțime de acești oameni în viața ta. Astăzi mai ales va trebui să îți folosești toată inteligența, astfel încât acești oameni să nu te ducă pe terenul lor. Starea ta naturală este pacea și calmul și în sensul că trebuie să te refugiezi și prin asta trebuie să conduci.

Înțelege doar că dragostea și lumina sunt chiar mai puternice decât ura și întunericul. Fii atenț la calitatea vieții pe care o ai. Dacă dobândești un pic mai mult angajament față de bunăstarea ta, există multe lucruri pe care le poți schimba pentru a te simți mai bine.

Încearcă să ai grijă de dieta ta, de odihna ta, de grija de sine și chiar de lucrurile cărora le dedici timpul liber. Aceste lucruri care par a fi de fapt ceva foarte important care îți poate schimba complet calitatea vieții și bunăstarea fizică, mentală și spirituală.

Iar influențele angelice de astăzi acționează asupra stării de spirit. Aceste influențe te vor ajuta să te simți mai bine astăzi în general, să ai mai multă energie și o stare de spirit mai bună.

Profită de aceste influențe pentru a face toate acele lucruri pe care le-ai făcut înainte din reticență sau pentru că nu erai într-o stare bună. Sfatul îngerului tău pentru ziua de azi este: Să nu uiți că persoana care înșeală demonstrează cu trădarea sa ce valoare are ca persoană.

Nu-i da puterea ta modificându-te sau suferind un acces de furie, fiindcă acea persoană va regreta în cele din urmă. Spune-i doar ce ar trebui să spui, fără să-ți reții cuvintele, ci să-ți păstrezi echilibrul în tonul tău și în modul tău de a te exprima.

Această atitudine din partea ta va face ca acea persoană să se simtă chiar mai rău decât tine, deoarece se va simți rușinată că a fost descoperită, dar ceea ce simte nu mai este treaba ta!

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI. PUNEȚI MÂNA DREAPTĂ PE INIMA VOASTRĂ ȘI SPUNEȚI DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A VĂ TRANSFORMA CONȘTIINȚA: ÎNȚELEPCIUNEA DIVINĂ FACE PARTE DIN FIINȚA MEA. Sursa: al treilea ochi

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here