Îți salut sufletul și îți las mesajul îngerului tău pentru ziua de azi care îți spune că cuvântul cheie și ghidul angelic este „NU TE TEME” să ceri cu credință toate acele lucruri despre care știi că îți aparțin prin drept divin. Ești o creație divină și ai dreptul la tot ceea ce este bun.

Meriți toate cele bune și nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin. Amintește-ți că nu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău este vina ta, fiecare persoană deține acțiunile sale și nu poți controla comportamentul celorlalți.

Astăzi va fi o zi bună pentru a ți actualiza toate procedurile administrative pe care le-ai avut în așteptare. Totul va fi bine. Bucură-te de momentele pe care ți le oferă viața. Astăzi ți se vor întâmpla lucruri mici care te vor face să te simți foarte fericit.

Și vei înțelege că chiar și lucrurile mici te pot ajuta să îți ridici energiile. În acest fel vei recunoaște că atunci când îți schimbi atitudinea, totul se schimbă în jurul tău. Ai încredere că totul se întâmplă pentru binele tău cel mai înalt și vei observa cum universul îți pregătește drumul pentru ca totul să se întâmple bine.

Din mâna îngerului tău de astăzi poți înțelege motivele pentru care starea ta de spirit a fost modificată în aceste zile. Uneori trebuie doar să fii calm pentru o clipă, să te conectezi cu îngerul tău și să-ți asculți vocea interioară pentru a-ți oferi îngrijirea de care ai nevoie. Vei fi calm pentru că îngerul tău te luminează și te îndrumă.

În curând va trebui să aranjezi unele probleme juridice, cum ar fi un contract sau alt tip de acord. Nu acționa ușor, cere sfaturi de la cineva care te poate ajuta, nu semna nimic sau să iei decizii pripite. Acorda atenție micilor detalii și ai grijă de această problemă cu calm, deoarece acest subiect necesită mult calm.

Însă influențele angelice de astăzi acționează asupra legăturii cu abundența. Influențele îngerilor în această zi te vor ajuta să te conectezi cu energia abundenței, aducând-o astfel în viața ta în modul corect. Gandeste-te din abundenta, profita de aceste influente pentru a-ti activa mintea milionara si a te conduce spre lucrurile pe care ti le doresti.

Sfatul Îngerului tău pentru ziua de azi este: Aceste mici probleme de sănătate sunt rezolvate în curând. Îngerii te luminează și ai reușit să canalizezi corect energia sănătății. Ai încredere că tot ceea ce trebuie vindecat se va vindeca.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI.PUNEȚI MÂNA DREAPTĂ PE INIMA VOASTRĂ ȘI SPUNEȚI CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A VĂ TRANSFORMA CONȘTIINȚA: EU FAC PARTE DIN ORDINEA DIVINĂ PERFECTĂ. Și acum te las cu bine. Cu siguranță, ne vom citi mâine. Te îmbrățișez cu drag și ai grijă de tine. Sursa: al treilea ochi