Mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie și îndrumarea angelică este”INTELIGENȚA” cu care trebuie să-ți conduci treburile pentru că situațiile care vin în viața ta sunt complet noi.

Cu toate acestea, trebuie să ai încredere în abilitățile tale și să fii conștient de faptul că vei putea închide aceste capitole într-un mod favorabil. Vei ieși victorios din toate aceste chestiuni noi pentru că ești foarte înțelept și îngerul tău te însoțește în orice moment.

Astăzi trebuie să ai grijă să îți vindeci corpul, inima, mintea și spiritul. Trebuie să închizi acele cicluri care ți -au provocat atât de multă durere. Când te hotărăști să începi un nou ciclu, doar din cauza deciziei tale, viața ta ia o întorsătură pozitivă.

Trebuie să ai grijă de tine pentru a-ți crește starea de spirit și a îndepărta toate aceste temeri și nesiguranță. Ești un spirit de luptă și trebuie să te eliberezi de tensiunile care nu îți permit să acționezi normal.

Există aspecte ale personalității tale care se schimbă. Acest lucru este complet normal și face parte din evoluția și dezvoltarea ta. Nu trebuie să crezi că te schimbi în rău, va trebui pur și simplu să arunci o privire la rezultatele pe care le ai în viața ta pentru a înțelege dacă schimbările pe care le oferi sunt în bine sau în rău.

Ți-e frică să spui un adevăr despre care ai tăcut de mult timp. Nu știi cum vor reacționa cei din jurul tău. Poate îi dai prea multă importanță. Poți cere ajutorul îngerului tau pentru a găsi cuvintele potrivite și pentru a renunța la acea greutate pe care ai purtat-o atât de mult timp.

Iar influențele angelice de astăzi acționează asupra recuperării fizice. Aceste influențe acționează sub formă de vindecare și recuperare de energie.

Profită de aceste influențe ale zilei pentru a te odihni mai bine, pentru a avea grijă de sănătatea ta și pentru a-ți ridica din nou nivelul de energie și pentru a te simți mai vital.

Astăzi Îngerul tău îți spune: Fii întotdeauna sincer cu tine însuți. Ești perfect așa cum ești, nu trebuie să te schimbi pentru nimic sau pentru oricine. Schimbările pe care le faci în viața ta ar trebui să fie propria ta decizie.

DECRETUL PENTRU ZIUA DE AZI. PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A TRANSFORMA CONȘTIINȚA TA: CALEA DE TREZIRE ESTE CALEA MEA. Sursa: al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here