Te salut cu bine Suflet drag!! Azi ne ia tristețea din senin, dor de un trecut , melancolii. Dar nu te preocupa, doar ți se pare! Te eliberezi de trecut, oarecum și faci un pas spre un nou început, să știi. Cam așa sunt eliberările. Noi am mai vorbit despre asta, așa că nu e cazul să te sperii.

Chiar dacă simți câte o durere mică pe acolo-pe acolo! Un pic de nervișori pe care îi vei descărca repede și gata. Trec și astea,toate trec. Tu doar lasă să îți treacă stările astea de cacao, sunt firești, lăsate de când lumea. E doar eliberare, suflete.

Te îmbraci cu haine noi, știi ce zic. Iar mesajul îngerului tău pentru ziua de azi îți spune că cuvântul cheie e: „MULTUMESC„!!! Desigur, asta trebuie să faci! Să mulțumești universului pentru aceasta etapa minunată care incepe in viata ta. Vezi? Cum rezonează totul?

Și vocea ego-ului te face uneori să simți frică, dar dacă îți asculți vocea interioară, vei descoperi că intri într-o etapă perfectă, cea mai fericită etapă pe care ai trăit-o până acum. Tu conectează-te cu acea fericire și cu acea bucurie și încredere că acest lucru va fi susținut în timp pentru a-ți menține fericirea. Este important să te înconjori de oameni pozitivi.

De ceva timp observi că starea ta de spirit se schimbă brusc și acest lucru se poate datora tipului de oameni cu care te înconjori. Când ai în permanență în jurul tău oameni care se plâng, care nu se simt niciodată bine, care caută un motiv de a te întrista, poți ajunge să adopți singur acest tip de comportament.

Fii atent cu cine te înconjori și cât timp petreci cu oamenii negativi. Pentru că este nevoie de prea mult efort pentru a-i convinge constant pe ceilalți să fie fericiți. Și asta nu e responsabilitatea ta.

Așa că fii atent, că ai o prietenie veche cu care lucrurile s-au răcit încetul cu încetul. Este din ce în ce mai dificil pentru tine să ai o relație cordială și fluidă, iar dacă acea persoană este cu adevărat importantă pentru tine, ar trebui să faci ceva pentru a o repara.

Nu poți lăsa oamenii care au fost valoroși și care te-au făcut să te simți bine să-ți părăsească viața. Dacă simți că au fost bune pentru tine, fă tot posibilul să le păstrezi în viața ta.

Mai trebuie să știi, suflete drag, că ai o familie puțin specială. Toate familiile au particularitățile lor. Trebuie să înțelegi că nu poți schimba acest lucru, dar cel puțin poți decide ce atitudine iei față de ei.

Poți să cauți lucrurile frumoase care te unesc și să rămâi doar cu binele. Ai petrecut deja prea mult timp fixându-te pe diferențe și lucruri care te-au ținut departe.

Însă influențele angelice de astăzi acționează asupra achizițiilor de locuințe. Aceste influențe te vor ajuta să faci pașii necesari și să ajungi la mijloacele de a putea cumpăra casa visurilor tale.

Profită de influențele îngerilor în această zi pentru a găsi casa pe care ți-ai dorit-o sau pentru a o pune pe a ta în stare mai bună. Sfatul Îngerului tău pentru ziua de azi este: Ai mult mai multe în comun cu dușmanii tăi decât crezi.

Uneori, oamenii care sunt în contradicție unul cu celălalt nu își dau seama că au multe lucruri în comun și că ceea ce nu acceptă în sine este ceea ce îi deranjează în ceilalți.

SFAT ANGELIC PENTRU ZIUA DE AZI.PUNE MÂNA DREAPTĂ PE INIMA TA ȘI SPUNE CU MINE DE TREI ORI ACEASTĂ AFIRMAȚIE POZITIVĂ PENTRU A-ȚI TRANSFORMA CONȘTIINȚA: SUFLETUL MEU SE RIDICĂ PERFECT. Sursa: al treilea ochi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here