Mesajul este foarte clar pentru omenire: “E timpul să te trezești”, iar dacă nu o faci acum, va trebui să o faci altă dată, într-un alt ciclu! Există o mișcare uriașă care te va duce în locuri care se potrivesc cel mai bine frecvențelor tale….

Norii se risipesc, energia din planul astral este proiectată și uneori acest lucru poate provoca unele tulburări….Calea este dezvăluită celor care o pot vedea și simți..Golul, tristețea, dezorientarea vor face parte temporar din viața ta…

Acest lucru este necesar pentru a risipi acei „nori negri” care au făcut parte din viața ta atât de mult timp….Trezirea nu e o mare de trandafiri, nu e gingășie, nu e bucurie, e deconstrucția iluziei, iar asta, dragii mei, doare, doare….

Purificarea resturilor emotionale este ceva epuizant si necesar, si are diversele ei faze, diverse veniri si veniri, la urma urmei, pentru a te ridica va trebui sa renunti la vechiul, la iluzie, la frica impregnata in înregistrările tale akashice!

Vânturile suflă, iar oamenii își găsesc locurile, unii vor găsi furtuni iar alții un soare radiant…. Această lumină care ajunge pe Pământ este o energie radiantă, caldă, luminoasă..

Tranziția Planetară este un proces inevitabil și frumos, este sfârșitul unui mare ciclu de schimbări de proporții gigantice! Planeta Pământ s-a extins până la punctul de a se ridica la dimensiuni superioare, iar o parte a umanității este capabilă să țină pasul cu această expansiune și, deși simt durerile nașterii, în curând vor renaște frumoși și radioși și vor putea merge din nou în țara sfântă ca zei și zeițe reconstruind o întreagă planetă bazată pe iubire, doar iubire…