Dă drumul oamenilor care nu sunt pregătiți să te iubească. Acesta este cel mai greu lucru pe care va trebui să-l faci în viața ta și va fi și cel mai important lucru.

Fara conversații prelungite cu oameni care nu vor schimbarea.Nu mai fii lângă oamenii care au un interes sa fie în prezența ta. Știu că instinctul tău este să faci totul pentru a câștiga aprecierea celor din jur, dar este un impuls care îți fură timpul, energia, sănătatea mentală și fizică.

Când începi să lupți pentru o viață cu bucurie, interes și angajament, nu toată lumea va fi pregătită să te urmeze în acest loc. Asta nu înseamnă că trebuie să schimbi ceea ce ești, înseamnă că ar trebui să renunți la oamenii care nu sunt pregătiți să te însoțească.

Dacă ești exclus, insultat, uitat sau ignorat de oamenii cărora le acorzi timp, nu-ți faci o favoare continuând să-ți oferi energia și viața. Adevărul este că nu ești pentru toată lumea și nu toți sunt pentru tine.Te vei simți special când întâlnești oameni care îți oglindesc dragostea.

Vei ști cât de prețios ești.Cu cât petreci mai mult timp încercând să te faci iubit de cineva care nu poate, cu atât pierzi mai mult timp privându-te de posibilitatea acestei conexiuni cu altcineva.

Există miliarde de oameni pe această planetă și mulți dintre ei se vor întâlni cu tine la nivelul tău de interes și angajament. Cu cât rămâi mai implicat cu oameni care te folosesc drept pernă, opțiune de fundal sau terapeut pentru vindecarea emoțională, cu atât stai mai mult departe de oamenii compatibili ție.

Poate, dacă încetezi să mai apari, nu vei fi căutat. Poate, dacă nu mai încerci relația se va termina. Poate, dacă încetezi să trimiteți mesaje, telefonul va rămâne întunecat săptămâni întregi. Asta nu înseamnă că ai stricat relația, înseamnă că singurul lucru care l a reținut a fost energia pe care doar tu ai dat-o pentru a menține relația.

Aceasta nu este dragoste, este atașament. Este dorința de a oferi o șansă celor care nu o merită. Meriți atât de mult, sunt oameni care nu ar trebui să fie în viața ta .Cel mai valoros lucru pe care îl ai în viața ta este timpul și energia ta și ambele sunt limitate. Când îți oferi timpul și energia, îți va defini existența. Când realizezi acest lucru, începi să înțelegi de ce ești atât de anxios când petreci timp cu oameni, în activități, locuri sau situații care nu ți se potrivesc și nu ar trebui să fie în preajma ta, îți este furată energia.

Vei începe să realizezi că cel mai important lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru toți cei din jurul tău este să-ți protejezi energia mai înverșunat decât orice altceva.

Fă din viața ta un refugiu sigur, în care doar persoanele „compatibile” au voie. Nu ești responsabil pentru salvarea nimănui. Nu ești responsabil să-i convingi să fie mai buni.

Nu este munca ta să existi pentru oameni și să le oferi viața ta! Dacă te simți prost, dacă te simți obligat, vei fi rădăcina tuturor problemelor tale, de teamă că nu ți vor întoarce favorurile pe care le-ai acordat.

Este singura ta obligație să realizezi că ești iubirea destinului tău și să accepți iubirea pe care o meriți. Decide că meriți prietenie adevărată, angajament, dragoste adevărată și completă cu oameni sănătoși și prosperi. Apoi vei vedea cât de mult începe totul să se schimbe.

Nu pierde timpul cu oameni care nu merită. Schimbarea îți va oferi dragostea, stima, fericirea și protecția pe care o meriți. Sursa: Samanta Stelara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here