Câți dintre voi ați început prin a nu ști exact care este rolul/ Misiunea voastră, v-ați văzut de viața voastră, ați simțit la un moment dat că vreți să mergeți în altă direcție decât cea în care ați mers până atunci, ați făcut schimbări radicale și pur și simplu ați ajuns să vă împărtășiți talentele/ darurile/ abilitățile cu cei din jur, împlinindu-vă rolul/ Misiunea?

Ideea este să vă lasați ghidați din interior, să mergeți în direcția în care sunteți îndrumați de Inimă și Suflet să mergeți, fiindcă lucrurile se așează de la sine și veți ajunge să vă împliniți rolul/ Misiunea chiar înainte de a vă da seama că aceea este Misiunea voastră.

Pe de altă parte, fiți mereu deschiși/ flexibili, nu vă agațați de un anumit rol/ o anumită Misiune, fiindcă dacă acum aveți un anumit rol, nu îndeamnă că lucrurile nu pot să de schimbe, că nu puteți avea și alte roluri, de vibrație mai înaltă, în funcție de nivelul la care vă aflați.

Este important să fiți mereu deschiși, să fiți flexibili, să vă permiteți să curgeți cu fluxul, mai ales acum, când lucrurile se schimbă atât de rapid în viața noastră personală, dar și în lume.

Cine și-ar fi imaginat că vom trece prin ceea ce am trecut în ultimii 2 ani? Și cine știe ce lucruri uimitoare se vor întâmpla peste câteva luni… Totul se schimba foarte rapid, iar ceea ce se va întâmpla va susține totdeauna evoluția noastră – la nivel individual, dar și la nivel colectiv. (Franco DeNicola)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here