Cine nu-l cunoaste pe Mark Cuban. Este un mare om de afaceri american, investitor si antreprenor de succes. Este proprietarul lui Dallas Mavericks din NBA si co-fondator al Broadcast.com.

Crescand intr-o familie din clasa muncitoare, Mark a dovedit din copilarie reale calitati de afacerist. La varsta de numai 12 ani, dorindu-si atat de mult o pereche de incaltaminte sport, ca sa ii poata cumpara, el a vandut saci pentru gunoi, mergand din usa in usa.

Mark a schimbat enorm de multe locuri de munca, fiind inclusiv si barman, pana sa-si faca debutul cu MicroSolutions. Ideea crearii unui serviciu de consultanta in informatica, a venit in urma disputei cu un patron, care fusese ingrijorat in legatura cu Mark, deoarece acesta se preocupase mai mult de curatenie decat sa inchida o vanzare.

Mark Cuban este deasemenea principalul investitor „rechin” din seria televizata de la ABC, cunoscuta ca Shark Tank. El are enorm de multe proiecte in desfasurare si altele pe drum, incat nu va renunta foarte curand.

13 Citate Motivationale Despre Munca Grea Si Succes

„Cea mai buna metoda de a anticipa viitorul este să-l inventezi.”

„Trebuie să rămâi concentrat, să crezi în tine și să ai încredere în propria capacitate și judecată.”

“Nu conteaza de cate ori esuezi. Trebuie sa ai dreptate o singura data si tot ceilalti iti vor spune ca ai dobandit succesul peste noapte”.

„Dacă sunteți pregătit și știți ce este nevoie, nu este un risc. Trebuie doar să-ti dai seama cum să ajungi acolo. Există întotdeauna o cale de a ajunge acolo.”

„Fii constient de competențele tale de bază și concentreaza-te pe a fi cel mai bun cu ele!”

„Trezește-te întotdeauna cu un zâmbet știind că astăzi te vei distra îndeplinind ceea ce ceilalți sunt prea infricosati să facă.”

„Efortul este măsurat prin stabilirea de obiective și obținerea de rezultate.”

„Succesul este de a face viața ta o versiune specială de unicitate care se potrivește cu cine ești – nu cu ceea ce alți oameni doresc să fii!”

“Nu e vorba de bani si relatii – este vorba de ambitia de a-i depasi pe ceilalti. Daca esuezi, inveti din greseli si data viitoare o sa te descurci mai bine”.mark cuban foto

“Trateaza-ti clientii ca si cum ai fi al lor. Pentru ca esti al lor”.

“Nu e vorba de visat, ci de facut”.

“Sa creezi oportunitati inseamna sa cauti unde altii nu cauta.”

“Nu demara o afacere, daca nu esti obsedat de un scop. Daca detii o strategie de rezerva, inseamna ca nu esti indeajuns de “obsedat”.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here