Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii.
Vă așteptăm și pe următoarele canale Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=1AYqcA2PxQo

Facebook Comments

40 COMENTARII

 1. Foarte interesant.Dar și mai interesant,cum ” tăblițele destinului” din documentar,seamănă izbitor cu „tăblițele de la Sinaia”,ale pelasgilor,care au fost inițial,în număr de circa 500 și datorită neglijenței și a furturilor,au rămas în număr de 34 la Institutul de Arheologie București.Pretioase artefacte ale istoriei poporului român,pierdute pe „apa Sâmbetei”.,că multe altele.Felicitari pt documentar,mereu va urmăresc cu plăcere!

  • Ai dreptate Sorinele,noi,in ultimele decenii am avut parte la conducerea țării,de tot felul de ciudați,care mai mult au stricat României,decât i-au făcut bine!Probabil că toate aceste mizerii fac parte din karma poporului și trebuie să trecem prin ele!

 2. si asa s-a nascut religia-manipulatoare prin frica de necunoscut pentru populatia saraca care asteapta minuni,colaci in cozile cainilor maidanezi,sa le manance prostii.

 3. „Certificat constatator al nascutului viu” statul nostru, ne cumpara si ne revand atunci cand parintii se duc cu el la starea civila si preiau certificatul de nastere, mai exact acel „certificat constatator ca nascut viu” este cel mai puternic document care ne absolva pe noi de taxe, impozite, bunuri, etc. Mai exact statul roman ne pune noii nascuti sub sechestru inca de la nastere, acel document este unul dintre cele mai puternice documente ale unei fiinte vii!
  La starea civila ne fura efectiv acel document, cand mergeti sa cereti copie conform cu originalul o sa vi se spuna ca nu se elibereaza decat judecatoriilor, statului, parlamentului si ofiterilor de politie, dar noua, noua!!!! care normal avem dreptul sa il detinem si nu lor, nu ni-l vor da, pentru ca pe spatele originalului se vor gasi niste stampile ale bancilor de finante care ne cumpara nou nascutii si in decurs de 6-7 ani sunt vandute ca si actiuni! pe acel „certificat constatator ca nascut viu” normal numele trebuie scris cu o singura majuscula (ex: Cristian Paul) si nu cum trec ei numai cu majuscule (ex: CRISTIAN PAUL), acest fapt ne transforma in persoane fictive si nu persoane vii!!!! si le permite lor sa ne tranzactioneze copiii inca de la nastere, in loc sa ramana cu liber arbitru si sa avem drepturi.
  Drepturile pe care le avem noi sunt, de fapt, drepturi care ne controleaza si ne obliga sa facem ce doreste statul, care ne puna la plata si ne iau banii (ex: asa zisele impozite si taxe pe venituri si bunuri) care noi le muncim, cand de fapt nu ar fi trebuit sa existe acest lucru!
  O sa va intrebati la ce le folosesc lor aceste lucruri, dar va spun imediat!
  Acest document pe care starea civila ni-l fura fara ca noi sau parintii nostri sa stim, il tranzactioneaza catre parlament mai tarziu, dupa cum spuneam, in parcurs de 6-7 ani de la data nasterii si mai apoi parlamentarii fac imprumuturi pe seama noastra si gireaza cu CNP-urile noastre pentru sume mari, iar apoi ne cresc impozitul (vai domne… asa este legea, „cica!”) ca sa plateasca datoriile imprumutate, cand de fapt fiecare ar trebui sa isi plateasca fiecare imprumut, ci nu noi, care nu avem nici o vina! care nu cunoastem acest „fenomen”! care habar nu avem.
  Un exemplu clar, acum 1 an si ceva, am fost nevoit sa semnez un contract cu o firma din Anglia, care imi cerea sa incep forma contractuala cu „Numitul” in loc de „Subsemnatul”, lucru care ma socat, care mi-a fost ascuns de catre stat atatia ani!!! Iar apoi dansii mi-au explicat ca din punct de vedere legal, sunt declarat obiect sau fiinta abandonata de catre parinti, iar statul m-a preluat in custodie pe baza unui contract, care apoi dupa varsta de 18 ani sunt obligat sa platesc taxe si impozite pe venituri, bunuri, etc!!! efectiv platesc tribut pentru ca sa ma lase sa imi castig existenta, mai pe scurt ca sa traiesc!

 4. aveti o voce si o exprimare extraordinara . Oricat de interesant este subiectul sau cunoscut dumneavoastra ma faceti sa fiu „ochi si urechi ” . ✌

 5. Foarte interesante subiectele atinse de dumneavoastră în toate documentarele realizate , va apreciez munca întregii echipe și vă doresc succes in continuare

 6. o confuzie totala din care nu se mai poate distinge binele de rau… totul este relativ: acesta este HAOSUL MENTAL al credintelor si sectelor……….God is ONE, but which one????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here