Astăzi vă prezentăm o rețetă delicioasă de ardei grași conservați pentru iarnă. Această rețetă am moștenit-o de la mama mea, care marinează ardei grași ani la rând după această metodă simplă și rapidă. Ardeii grași marinați astfel sunt foarte savuroși și suculenți, extrem de aromați și au un gust absolut fantastic. Savurați ardeii ca gustare sau alături de bucatele preferate!

Rețeta completă:

Pentru mai multe rețete video urmăriți-ne pe:

Blog:

Facebook:

Instagram:

Echipa SavurosTV vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Facebook Comments

33 COMENTARII

 1. O reteta ft buna de marinata dar ieu as pune ardeii in saramura fiarta fara a-i lai clocoti ,se poate ? Cu respect va multumesc .

 2. La 1 litru de apa se poate marina prin fierbere 5 kg de ardei? Intreb , pentru ca reteta mi se pare super faina dar is in dubiu la asa putina apa se poate marina 5 kg de ardei? Dar cum? Pun ardeii toti odata sau ii impart? Pentru ca nam vazut in video sa puneti toate cele 5 kg de ardei odata.scuze dar nam inteles si chiar vreau sa stiu cum sa procedez.va multumesc !

  • Noi i-am pus treptat, dar ca să fiți sigură că vă ajunge marinata, puteți dubla cantitatea :). Rețeta e foarte gustoasă 😉

 3. Multumesc pt reteta e super. Va rog sa-mi spuneti cit otet de 9grade se pune la 1 litru de apă.Vă doresc Weekend placut si multa sanatate. Multumesc pt răspuns.

 4. Pănă a posta rețetă,ar trebui s-o probezi,cred că n-ai gîndire normală,încearcă să pui tot ce ai scris că trebuie de pus după rețeta ta ,nu-ți pare f.multă sare -0.130 gr ?
  E prea multa sare.
  Eu am probat.
  Daca nu te pricepi,nu te da că mare gospodina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here