Malone a fost pus să se antreneze la box cu o femeie pentru marele meci! Rezultatul a fost catastrofal! A fost făcut KO de la prima lovitură!
Abonează-te la canalul nostru:
Urmăreşte Băieți de oraș şi pe:
TV Antena 1 in fiecare duminică, de la ora 22:00
Siteul Băieți de oraș:
liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe:
Facebook:
YouTube network: Antena TV Group

Facebook Comments

31 COMENTARII

    • SAN KY Astia care tot cer episodul intreg, pe ce lume traiti ? Chiar asa greu e sa cauti pe google episodul intreg ? In 2018 inca exista persoane care nu stiu sa foloseasca internetul ?

    • Gaby Gaby94 Astia care tot cer episodul intreg, pe ce lume traiti ? Chiar asa greu e sa cauti pe google episodul intreg ? In 2018 inca exista persoane care nu stiu sa foloseasca internetul ?

    • Omu doar a intrebat unde il poate gasi,da se mai gasesc din astia ca tine care stiu sa dea un search pe google si gata se cred mai ceva ca NASA.Sanatate!

    • valentyn ‘s vlogs Astia care tot cer episodul intreg, pe ce lume traiti ? Chiar asa greu e sa cauti pe google episodul intreg ? In 2018 inca exista persoane care nu stiu sa foloseasca internetul ?

    • Constantin Rotaru Astia care tot cer episodul intreg, pe ce lume traiti ? Chiar asa greu e sa cauti pe google episodul intreg ? In 2018 inca exista persoane care nu stiu sa foloseasca internetul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here