ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Tabletele nu mai sunt in trend asa cum erau acum cativa ani. Am testat Huawei MediaPad M5 de 8 inch si sunt cateva chestii la care bate clar un telefon.

Facebook Comments

29 COMENTARII

  1. Am o tableta cu Windows 10 de la Allview. Cred ca e Imperia i8. O folosesc sa ma uit pe twtich la CM cate-o data si sa mai citesc pentru examene acolo unde e de invatat pe derost. In rest sta inchisa.

    • Dețin, merge pubg pe HD fara probleme. Call of duty,asfalt 9. însă are un sughit la Marvel future fight. trebuie să aibă un gpu 600 și ceva să meargă fluid pe jocuri. Un se din seria 700 macar. Sper că în 2020 să apară tablete mai performante. Xiaomi a renunțat la tablete mi pad 4 a rămas cu android 8.1

  2. Cei care vreti sa o cumparati va fac eu o oferta mai buna, si anume mai puneti inca 400 de lei si va luati un laptop bun,pe care puteti sa va jucati si va uitati la clipuri,ba chiar editati si multe altele.Nu merita aceasta tableta telefonul tau face fix acelasi lucruri doar ca e mai mic,mai bine dai bani pe laptop si ai multe avantaje comparativ cu tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here