Acasă Magazin Online

Magazin Online

Dacă Aș Fi Știut Acest Lucru Acum 30 De Ani - Legile Universale Care Ne Guvernează Viața

Cod 00003
6.00LEI
În stoc
1
Detalii produs
Noi suntem creatorii vieții noastre. Pentru mulți, repet, poate părea absurdă și nebunească această afirmăție. Poate câțiva vor intui că este perfect adevărată afirmația. Și fără tăgadă, afirmația este profund adevărată!

De-a lungul istoriei, înțelepții acestei lumi, marii filozofi sau luminații sfinți, cu toții au ajuns la acest ultim ADEVĂR: „Că noi...devenim...ceea ce noi, permanent gândim!”.

În zilele noastre moderne, Fizică Cuantică a ajuns la aceeași concluzie. Fizică cuantică afirmă, că mintea noastră, construiește și „manipulează„ lumea fizică în care noi trăim. Apoi, cum tot ce există, reprezintă energie, acest „TOT” are și diferite frecvente. În lumea spirituală, datorită acestor frecvente, totul va fi atras sau respins conform nivelului energetic avut. Foarte multe, rămân însă, mister pentru noi, că și omenire.

Noi, nu am reușit să descoperim încă, mecanismul din spatele modului cum Energia Gândului funcționează. Optimismul, nu trebuie să ne părăsească însă, căci după ani de încercări și erori, testări și experimente, noi, oamenii am învățat cum să folosim puterea gândului pentru a ne modela viețile conform dorințelor noastre cele mai profunde.

Există patru „instrumente”, pe care noi le folosim în crearea realității noastre. Aceste „instrumente” sunt: gândurile, cuvintele, emoțiile(sentimentele) și acțiunile. Fiecare dintre acestea produc o anumită formă de energie. Te invit să învățăm despre fiecare dintre aceste „ instrumente ale creației” și cum să le putem folosi pentru a obține ceea ce noi dorim că și rezultate pozitive în viețile noastre.


Îmi permit să fac o mențiune extrem de importantă chiar de la început: tu ai fost mințit permanent și tu ai crezut, cu toată ființa ta, că viața a fost și este menită să fie grea și o permanentă luptă. Dar vreau să te șochez cumva! Viață poate fi foarte ușoară, doar dacă îi înveți și aplici regulile corecte.


Această carte reprezintă un colaj de învățături filozofice, credințe și lecții pe care eu le-am adoptat de-a lungul ultimilor anilor, învățături care îți pot schimba radical viața. Multe din aceste învățături pot părea complet străine sau ciudate și extravagante pentru mulți dintre cititori dar crede-mă că aceste învățături au funcționat și vor funcționa mereu.

Am fost genul de persoană care a căutat cunoașterea pretutindeni și am analizat permanent, din toate unghiurile și în toate detaliile tot ce am întâlnit în cale și toate informațiile care le-am investigat în căutarea ADEVĂRULUI. Și multe răspunsuri eu am descoperit, în timp ce am început cercetarea Legilor Universale care guvernează Viața și Lumea noastră. Trebuie să înțelegem chiar de la început, că noi ne aflăm continuu sub puterea acestor Legi Universale și ca să dau un exemplu, la fel ca și Legea Gravității, aceste Legi au funcționat și vor funcționa permanent.

Despre aceste Legi, s-a vorbit constant în toate religiile mari ale omenirii, au fost menționate în toate învățăturile sacre, în scripturi și cu toate acestea doar câțiva oameni au reușit, de-a lungul istoriei, să înțeleagă funcționarea acestor Legi Universale. Iar cei care au pătruns cunoașterea funcționării(mecanismele) acestor Legi, au atins înălțimi nebănuite în existențele lor.

Această carte reprezintă străduința mea de a împărtăși această CUNOAȘTERE cu tine.

Salvează acest produs pentru mai târziu
Facebook Comments