Industria de știri false are producție bună și în 2021, ceea ce ne obligă să reluăm munca la Măcelăria de Fake News. Astăzi vorbim despre microcipuri, vaccinuri și declarații false ale politicienilor. Am primit o mână de ajutor de la Factual și avem interviuri cu jurnalista Codruța Simina, dar și cu Dragos Stanca, cu care am vorbit despre evacuarea din online a lui Donald Trump.

Fii printre prietenii care ne sustin si ai sa vezi emisiunea inaintea tuturor . In plus, ai Speciala si podcastul, in exclusivitate, incluse in abonament

Aboneaza-te la canalul nostru:

Canalul emisiunii Starea Nației, prezentată de Dragoș Pătraru, difuzată de luni până joi, de la ora 22:00, pe Prima TV.

Filosofia emisiunii Starea Nației este următoarea: într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei pot contribui serios la însănătoșirea presei. Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte.

Urmăreste-ne și pe:

Site Starea Nației:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Magazin Starea Nației:
Revista Starea Nației:
Podcast Starea Nației:

Pentru sugestii și reclamații ne puteți găsi la:

Telefon:
0751293097 (de luni până vineri, intre orele 9:00 – 18:00)
E-mail:
contact@stareanatiei.ro

Join this channel to get access to perks:

MCN – BrandTube Romania: office@brandtube.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here