Luminita Saviniuc

Luminita Daniela Saviuc este originara din Suceava si este autoarea celui mai citit material de dezvoltare personala din mediul online, ea cucerind o lume intreaga cu mesajele ei puternice.

Articolul scris de Luminita „15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit“, publicat în Huffington Post, a devenit cel mai citit material de dezvoltare personală, acesta fiind distribuit in mediul online de 1,2 milioane de ori, realizand o performanta demna intr-adevar de invidiat.

Sfaturile ei, sunt traite si intiparite din experientele avute de Luminita Saviuc, care a avut o copilarie plina de durere. Tatal ei abuziv a exercitat violenta asupra familiei, marcandu-i existenta, violenta care a incetat abia cand fetita a implinit 12 ani, atunci cand a intervenit decesul tatalui.

Luminita Saviuc a gasit puterea de a merge mai departe, studiind arta la liceu, apoi Economia si Psihologia, urmand ca in 2007 sa plece in Statele Unite.

Cei 3 ani petrecuti in America au fost fructuosi pentru Luminita, care gasindu-si inspiratia, a inceput sa scrie pe blogul personal Purpose Fairy si a decis sa mearga sa lucreze pentru Mindvalley, liderul Companiei, Vishen Lakhiani devenindu-i mentor.

„The 7 Habits of Highly Effective People“, a fost cartea care a declansat dorinta de schimbare si de imbunatatire continua a Luminitei. „Parcă o parte din mine care dormea de foarte mult timp a fost trezită de cartea respectivă şi mă bucur că nu a mai vrut să doarmă şi m-a forţat să îmi schimb gândirea şi modul de viaţă pentru a deveni persoana care sunt astăzi”, declara Luminiţa despre acel moment eliberator.

In 2012, a inceput turneele de Dezvoltare Personala sustinute in intreaga lume, in care Luminita a impartasit din experientele ei despre cum sa depasesti traumele abuzurilor, cum sa vindeci rana unei iubiri pierdute, despre Puterea Iertarii si Vindecarea ranilor, despre dedicare si atingerea si obtinerea unei vieti implinite.

„Nu am crezut niciodată că eu aş putea să creez ceva atât de frumos. Toate aceste 15 lucruri sunt chestiuni la care eu personal a trebuit să învăţ să renunţ pentru a mă regăsi. Încep să cred că articolul trebuia scris, lumea avea nevoie de el şi s-a întâmplat să îl scriu chiar eu“ este mesajul Luminiţei.

Mai jos vom prezenta cele 15 Lucruri La Care Trebuie Să Renunţi Pentru A Fi Fericit, sfaturi extrem de puternice, dovada lor fiind chiar viata actuala a Luminitei Saviuc.

15 Lucruri La Care Trebuie Să Renunţi Pentru A Fi Fericit

„Renunţă la nevoia de a avea întotdeauna dreptate”

Luminita Saviuc Foto

„Renunţă la nevoia pentru control”

„renunta la nevoia de a da vina pe alte persoane pentru ceea ce ai sau nu ai, pentru ceea ce simţi sau nu simţi.”

„Renunţă la auto-înfrângere”

„Renunţă la convingerile tale limitate”

Luminita Saviuc Intelepciune

„Renunţă la nevoia de a impresiona celelalte persoane”

„Renunţă la luxul de a critica”

„Renunţă să te mai plângi!”

„Renunţă la ideea de a te opune schimbării”

Luminita Saviuc Experienta de Viata

„Renunţă la etichetare”

„Renunţă la temerile tale”

„Renunţă la scuze”

„Renunţă la trecut”

„Renunţă la ataşament”

„Renunţă să îţi trăieşti viaţa în funcţie de aşteptările celorlalţi”

Luminita Saviuc Citate

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here