Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Cristos a înviat!❤️ E o placere deosebita sa va avem din nou printre noi in aceasta zi de mare sărbătoare! Va urmaresc cu acelasi interes ca intotdeauna!❤️

  2. Astea sunt blah,blah-uri neconstructive in momentul in care in aeroportul din Bucuresti avem toate scrierile in Ebraica,engleza si franceza…….impardonabil,stramosii nostrii se intorc in morminte.

  3. Moartea e somn si intalnire cu Hristos, de ce toti ne temem de ea? Si dorim aceasta existenta insipida a si fada ?E clar n-avem credinta nici cat un bob de mustar.Noi,oamanii ne consideram inca trupuri,din pacate.

  4. Hristos , Hri si Sto – s = Hri x Sto(100 ) – s in oglinda este 8 =Hri de 108 ori ,o mantra spusa zilnic de 108 ori ,este foarte puternica .Hri Hri Hri …….108 ori.

  5. Foarte interesanta aceasta explicatie pentru sarbatoarea Pascala! Va multumesc si poate intr-o emisiune viitoare o sa ne explicati si semnificatia crucii.

  6. Il asteptam pe conte si cu o semnificatie astrologica a zilelor de paste catolice si ortodoxe din acest an comparativ cu zilele din anul trecut cand stim ca ne-a fost interzis iesirea din case si celebrarea Pastelui. De ce?

  7. Gnoza vine din cuvantul grecesc ,,gnosis,, care inseamna cunoadte dar nu cunoasterea obisnuita ci cunoasterea de sine, interioara,,omule cunoaste te pe tine si vei cunoaste universul si zeii,, este scris pe templul din Delfi…

  8. Dumnezeu este in fiecare gura de aer,in fiecare fir de iarba,floare,ciripit,furnica,Cristis nu este o persoana este energia suprema a divinitatii pe care initiatul o dezvolta in el,este practic un nivel superior de indumnezeire.Foarte frumos spus tot ceea ce ai spus draga Cornel si foarte usor de inteles!!!Esti minunat si dna Olga deasemenea pt ca intermediaza toate aceste momente🤗🤗

  9. Ati tinut o lecție cu ample informații stiintifice si teologice, pe înțelesul tuturor, ati dat clasa multor minți luminate! FELICITĂRI ! Paște fericit cu pace si sănătate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here