Oricând mă aflu în natură descopăr că adevărata pace aici se află.

Am venit aici pentru a medita și pentru a obține starea corectă a minții și de aceea este atâta pace când te afli lângă o frumoasă pădure și din păcate ființele umane au uitat de ecosistem și au creat un sistem fals numit civilizație, unde totule este doar beton și fier, iar cei puțini îi înrobesc pe cei mulți.

Trebuie să luăm notițe de la mama natură pentru că mama natura este atât de inteligentă și poate într-o zi ființele umane vor realiza că s-au îndepărtat de adevărata casă și se vor întoarce acasă la mama natură.

Ce doresc să vă transmit cu acest video? Mesajul meu este acesta: lumea este pe cale să vadă ceea ce nu s-a mai văzut până acum!

Primesc o mulțime de mesaje în fiecare zi și multe din ele sunt de la tineri. Un tânăr mi-a transmis astfel: „Mulțumesc foarte mult pentru

videoclipurile tale Leo. Ele mă ajută cu adevărat în viața mea, mă ajută să-mi găsesc scopul meu. Mă ajută să mă trezesc, să pot să văd prin iluzia acestui sistem fals.” Și el mai adaugă: „Aș dori foarte mult să fie pace pe planetă. Aș vrea ca oamenii să fie din nou liberi!”

Iar eu sunt aici pentru a vă spune că lumea este pe cale să vadă ceva ce nu s-a mai văzut până acum.

De ce urmează ca lumea o să vadă ceva ce nu s-a mai văzut până acum?

Pentru că milioane de tineri din întreaga lume încep să se trezească. Milioane de tineri s-au săturat de acest sistem. Milioane de tineri încep să realizeze că au fost am mințit încă de la naștere.

Chiar acum există o revoluție a iubirii pe această planetă și de aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu s-a mai văzut până acum.

În Natură găsești pacea pentru că mama natură este atât de pașnică și de aceea întotdeauna îți spun să mergi în natură. Mergi la drumeții în pădure . Sau mergi la plajă dacă ai ocazia.

Pentru că dacă îți petreci mai mult timp în Natură vei începe să zâmbești mai mult, vei fi mai fericit, vei avea mai puțin stres.

Foarte multă lume are un stil de viață toxic, deoarece sunt departe de natură, sunt departe de casă și trăiesc în stresul acestui Matrix.

Lumea este consumată de frică în această pandemie globală.

De aceea doresc să vă spun că o nouă conștiință apare pe planeta Pământ și de aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu s-a mai văzut până acum, pentru că mulți oameni încep acum să realizeze că pentru a schimba lumea tot ce trebuie să faci este să te schimbi pe tine.

Este atât de ușor să dai vina pe guvern, să dai vina pe politicieni, să dai vina pe mama ta și pe tatăl tău, dar fiecare trebuie să ne asumăm responsabilitatea vieții noastre.

Acum oamenii încep să-și revendice puterea personală de care au uitat. Vreau să vă spun că nu există accidente sau coincidențe.

Și nu uita că în acest univers totul se întâmplă dintr-un motiv.

A fost nevoie de o pandemie globală pentru ca oamenii să realizeze cât de importantă este libertatea.

A fost nevoie de o pandemie globală ca să se spună de fapt că ceea ce contează cu adevărat este reprezentat de conexiunea umană, de interacțiunea umană și de aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu a văzut niciodată până acum.

Pentru că acum oamenii vor începe să respecte între ei. O mulțime de oameni vor începe să aprecieze libertatea personală mai mult ca oricând.

Soluția se regăsește, află de la mine…în interiorul tău!

Căci dacă aș fi în război cu mine, aș fi cu siguranță în război cu tine și mulți oameni încep acum să se trezească pentru că își dau seama că nu suntem doar în război între noi, noi suntem în război cu noi înșine.

Conflictul dintre Israel și Palestin reprezintă o reflectare a ceea ce se întâmplă în interiorul tuturor de pe această planetă.

Nu poate exista război în afară, dacă există pace înăuntru și de aceea este lumea pe cale să vadă ceva ce nu a mai văzut până acum pentru că mulți oamenii încep să înțeleagă că suntem cu toții conectați la cel mai profund nivel

Unitatea reprezintă adevărul. Separarea este cea mai mare iluzie.

Cea mai mare teamă a ta a fost că poate ceilalți te percep ca inadecvat.

Cea mai mare descoperire a ta este că atunci când vei decide să mergi într-o călătorie în interiorul tău, îți vei da seama cât de puternic ești și noi suntem atât de puternici doar că ni s-a spus suntem neputincioși și că avem nevoie de alții să ne conducă.

Greșit! Noi suntem atât de puternici și de aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu a mai văzut până acum, căci oamenii renunță la frică și oamenii aleg dragostea.

Mulți oameni răspândesc tot mai des mesaje pentru a ajuta oamenii să se trezească. Mulți oameni răspândesc mesaj de dragoste.

De aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu a mai văzut până acum pentru că oamenii încep să vadă imaginea de ansamblu.

Nu am venit aici ca să fim sclavi. Nu ai venit aici să ca să-ți irosești toată viața într-un loc de muncă pe care îl urăști.

Tu trebuie să trăiești cea mai bună viață.

în fiecare zi și de aceea lumea este pe cale să vadă ceva ce nu a mai văzut până acum, pentru că milioane de oameni încep să realizeze că ceva este în neregulă cu acest stil de viață, că ceva este în neregulă cu acest sistem iluzoriu.

Milioane de oameni încep să realizeze că trebuie să fim uniți, nu să trăim izolați. Am mulță speranță să văd că există o revoluție a iubirii.

Mulți oameni își dau seama că trebuie să ne întoarcem la natură.

Chiar și în marile Companii din domeniul tehnologiei, au început să menționeze că este necesar să fie abandonată cenzura. Cenzura se apropie de sfârșit. Mulți oameni din culise lucrează pentru a elibera umanitatea.

Noi trebuie să învățăm cum să coexistăm corect cu natura. Trebuie să învățăm că în loc să tăiem un copac noi trebuie să învățăm să plantăm un copac.

Ei au încercat să ne îngroape dar ei au uitat că noi suntem semințe.

Ei au încercat să pună presiune asupra noastră dar ei au uitat că noi suntem diamante. Ei au încercat să ne amuțească dar tot ei au uitatcă suntem foarte inteligenți.

Întreaga lume se trezește.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Totodată eu te invit să vizitezi magazinul online leoburtisanshop.com unde poți găsi produse interesante pentru eliberarea stresului cotidian.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here