Lucruri pe care ar trebui să le știți despre manifestarea unei vieți mai bune:

Suntem ființe vibraționale. Nu suntem doar carne și sânge. Dacă puneți ceva sub microscop, un microscop intens, puteți vedea în cele din urmă că totul este vibrație și, așa cum ne spune omul de știință, există informații acolo. Dar nu este solid. Este mereu în mișcare. Deci suntem ființe vibraționale. Și când ne ridicăm vibrația la ceea ce vrem să experimentăm, se întâmplă mai întâi la nivel de frecvențe. Și apoi apare și se manifestă în viața noastră.

Un alt mod de a spune este că nu poți avea, ceea ce nu ești dispus să devii vibrațional. Dacă îl obții, îl vei pierde, vezi?

Acesta este motivul pentru care oamenii care câștigă la loterie, pierd totul sau vor primi în cele din urmă persoana cu care cred că vor să fie. Nu pot păstra relația sau vor obține un minim de succes, dar nu pot rezista. Pentru că în interior nu erau aliniate vibrațional. Chiar nu deveniseră. Deci, puteți manipula temporar și obține lucruri, dar pentru a le avea complet, trebuie să vă ridicați vibrația și să deveniți în vibrație. Nu prea atrageți lucruri către voi, chiar radiați. Este într-adevăr o radiație.

Aș putea plânge chiar acum.

Este ca și cum, dacă devin frecvența vibrațională a iubirii, armoniei, păcii și radiez asta, va apărea în viața mea.

Aceasta este cheia. Acesta este cuvântul. Nu îl atrageți. Trebuie să fii și să o radiezi. Și apoi vine. Este atras de tine și de tine către el.

Trebuie să te placi pe tine însuți. Când ești singur, trebuie să te uiți la acele gânduri, la gândurile frumoase, la gândurile nebunești, trebuie să te îmbrățișezi. Trebuie să te ierți pe tine însuți. Trebuie să te iubești pe tine însuți. Și când te poți îndrăgosti de tine însuți și să te placi când ești singur, acum poți fi cu ceilalți. Dar dacă nu-ți place de tine când ești singur, atunci îi atragi pe ceilalți pentru a te face fericit.

Când circumstanțele și situațiile ne apasă, singurul mod în care le putem depăși este să „intrăm” în interiorul Ființei noastre. Pentru a începe, de fapt, să puneți întrebări foarte împuternicitoare, conștientizând că această prezență universală și legea ei, va răspunde la orice întrebare pe care o puneți. Deci, dacă vă aflați într-o situație care vă apasă și vă întrebați, ce încearcă să apară în viața mea? Care este darul meu de împărtășit? Care este scopul meu? De ce sunt aici pe planetă? Nu doar, cum îmi pot plăti chiria și nu doar, cum pot opri durerea?

Dacă puneți întrebări împuternicitoare, universul va răspunde la aceste întrebări într-un limbaj și într-un mod pe care îl puteți înțelege. Vor exista instrucțiuni interioare. Vor fi accesări intuitive, lovituri, semne, simboluri, vise. Va veni în limbajul individului, sufletului și inimii.

Dificultatea este că atunci când oamenii se află în situații dificile, pun întrebări fără putere. Ei spun, ce este în neregulă? Cine este de vină? De ce eu? Acestea sunt întrebările fără putere. Deci, universul va răspunde și la acestea. Va atrage baza de date a experienței umane și va spune că te-ai născut pe partea greșită a pistelor sau te-ai născut pe partea dreaptă a pistelor sau s-a întâmplat sau s-a întâmplat asta. Vă va oferi o mulțime de scuze. Dar dacă puneți o întrebare puternică, veți obține un răspuns pentru a vă ridica deasupra.

Așadar, este vorba despre întrebare, sinceritatea întrebării și apoi capacitatea și dorința de a asculta cu adevărat, de a fi cu adevărat disponibil. Acolo unde este SECRETUL.

Și asta este disponibil pentru fiecare ființă umană.

Fie că un individ este în închisoare, fie că un individ este încarcerat de circumstanțe, este încarcerat în mintea lor cu privire la un eveniment care s-a întâmplat în trecutul lor. Nu contează. Odată ce întrebi, cu sinceritate, universul va răspunde. Acesta este modul în care funcționează.

Se întoarce la punerea întrebării. Dar se întoarce, de asemenea, la înțelegerea faptului că prezența lui Dumnezeu nu a făcut niciodată o greșeală, nu face reparații și nu se repetă. Prin urmare, fiecare dintre noi sunt expresii unice ale infinitului. Modul în care infinitul își exprimă natura infinită este prin unicitatea sa. Prin urmare, am un mandat de a mă descoperi, de a afla cine și ce sunt, care este scopul meu și de a-l exprima. Iar acea idee din noi este infinită și se desfășoară mereu. Deci nu este unul și gata. Nu este, am ajuns. Este, sunt mereu într-o călătorie de desfășurare.

Crești acolo unde ești plantat.

Și apoi întrebi, ce încearcă să apară? Ce încearcă să se desfășoare? Și vei începe să primești indicii. Începi să faci pași pentru bebelușii, mergând în acea direcție. Pe măsură ce faceți pași pentru bebeluși, inerția devine impuls. Și apoi posibilitățile încep să se dezvăluie, potențialul începe să fie activat și te regăsești în timp ce privești înapoi: „Uau, sunt schimbat. Sunt diferit. Când s-a întâmplat?”.

Trebuie să aveți un nivel de practică. Trebuie să renunți la rezistența ta la circumstanțe. Cu alte cuvinte, nu vă certați și nu vă împotriviți circumstanțelor.

Știu că această persoană a spus: „M-am rugat. Am făcut asta. Dumnezeu nu mi-a răspuns încă. „

Dumnezeu răspunde întotdeauna, dar primim, ascultăm, suntem disponibili? Deci, rugăciunea, meditația, vizionarea vieții ne ajută să devenim aliniați la acea vibrație. Deci, de fapt, o putem auzi. O putem simți de fapt și apoi ne putem mișca în acea direcție. Mulți oameni, dacă rugăciunile lor ar primi un răspuns, nici nu ar putea primi. Nu sunt gata de vibrație.

Conștiința victimei este locul în care trăiesc mulți oameni. Cineva mi-a făcut-o. Motivul pentru care nu sunt fericit este că, fostul meu iubit, șeful meu.

Lumea nu este corectă. Motivul pentru care nu sunt fericit este vina altcuiva. Dumnezeu mi-a făcut-o. Diavolul mi-a făcut-o. Zodia mea astrologică mi-a făcut-o. Numerele mi-au făcut-o.

Mama mea. Karma mea. Da.

Bine. Aceasta este etapa victimei. Fiecare victimă are o poveste despre victimă. Întrebi o victimă ce se întâmplă, aceasta îți va oferi o listă de plângeri cu privire la ceea ce nu este în regulă și cine a făcut-o. Fannie Lou Hamer a spus odată: „M-am săturat și m-am săturat să fiu bolnavă și obosită”. Când te îmbolnăvești și te-ai săturat să te îmbolnăvești, se întâmplă ceva. Și începeți să vă deschideți la o posibilitate pozitivă. Poate că există ceva mai mult decât ceea ce se vede.

Veți avea nevoie de ceva care nu se află în mintea voastră mică și în percepția voastră mică. Și acolo intervine rugăciunea. Aici intervine meditația. Aici intervine vizionarea vieții. Deci, dacă ați spus doar „Ajutor. Sunt deschis. Sunt disponibil pentru ceva nou. ” Acum ești pe drum.

Da. Ajutorul este o rugăciune.

Ajutorul este o rugăciune. Spun, când folosesc cuvântul ajutor, spun „Bună ziua, prezență eternă, iubitoare”. Asta înseamnă ajutor pentru mine. Bună ziua, prezență eternă, iubitoare.

Wow. Este una bună.

Pe vremuri, când arborele Bodhi exista și o carte a căzut de pe raft. Am intrat și cartea s-a trântit doar pe podea, de pe raft. Și era exact ceea ce trebuia să citesc în acel moment. Și așa am aflat despre manifestare. Am aflat despre cea de-a doua etapă, care este cum să se manifeste, care stabilește intenția, începe să vadă, vizual ce fel de viață vrea să trăiască, începând să conversez despre acest tip de viață. Le spun oamenilor, trebuie să vorbești despre asta mai mult decât vorbești despre problemele tale. Pentru că la finalul zilei, dacă te plângi mai mult decât vorbești despre viziunea ta, atunci ești inert.

Deci, aceasta este o schimbare care are loc în care vorbim de fapt despre posibilități, mai mult decât vorbim despre problemele dvs. Nu negați problemele. Lucrurile rele s-au întâmplat oamenilor. Nu negați că aceste lucruri s-au întâmplat.

Dar este energia pe care i-o dai. Acesta este un fapt cert. Dacă începi să vorbești despre cineva sau dacă ești angajat într-o conversație în care bârfești, în scurt timp te întorci în spirală.

Energia intră în acele frecvențe inferioare. Îndoială, îngrijorare, teamă, acum ești în acel sediment. Sunteți în această dinamică. Dar dacă începeți să vorbiți despre posibilități, chiar dacă nu știm cum să ajungem acolo, atunci energia dvs. începe să crească. Ce-ar fi dacă? Întrebi o întrebare ce dacă. Ce se întâmplă dacă toate nevoile mele ar fi satisfăcute? Ce aș face în viața mea? Ce se întâmplă dacă totul funcționează împreună pentru binele meu? Ce se întâmplă dacă toate lucrurile rele care s-au întâmplat în viața mea mă conduc la activarea unui potențial mare în experiența mea? Ce se întâmplă dacă Dumnezeu este cu adevărat de partea mea? Întrebi ce se întâmplă dacă începi să observi mici minuni care apar în viața ta. Lucrurile încep să se manifeste, nu știi cum au ajuns acolo.

Noaptea întunecată primară a sufletului este atunci când vă pierdeți identitatea cu identitatea dvs. anterioară, dar nu aveți încă o identificare cu ceea ce apare nou. Ești în întuneric.

Uneori este multă frică, multă deconectare. Și le spun oamenilor că, atunci când treceți prin asta, spuneți-le să pună această întrebare. Dacă această experiență ar dura pentru totdeauna, ce calitate ar trebui să apară pentru ca eu să am liniște sufletească?

Deci, dacă puneți această întrebare și dvs., dacă această experiență specială va dura pentru totdeauna, aș avea nevoie de puțină putere sau aș avea nevoie de o liniște. Aș avea nevoie de un pic mai mult, numiți orice calitate. Și ceea ce se întâmplă este când atenția ta începe să se concentreze asupra acelei calități, mai degrabă decât să reziste nopții întunecate, atunci procesul este accelerat.

Vă deplasați mai repede.

Vă deplasați mai repede. Durerea împinge până când viziunea trage. Așadar, viața este progresivă și te împinge, până când ești atras de o viziune mai amplă.

Bine. Deci durerea te împinge. Deci e greu, e mai greu, e mai greu, e mai greu. Și încearcă să te forțeze să ai …

O viziune. E mai mare decât durerea.

Decât durerea. Și acesta este un principiu.

Potențialul este întotdeauna mai mare decât problema. Potențialul este întotdeauna mai mare decât problema. Potențialul tău este infinit și este întotdeauna mai mare decât orice problemă prin care treci. Începi să ai o viziune despre posibilitate, începi să fii tras de ea. Și apoi, odată ce îl îmbrățișezi cu sinceritate și viața ta începe să fie: „Bine, când mă trezesc în această dimineață, voi merge în direcția scopului meu. Voi merge în direcția viziunii mele. ”

Voi merge în direcția acestei posibilități și a potențialului, în loc să-mi permit să spun: „Vai de mine sau nu pot să cred”.

Ești tras. Te bucură mai mult. Și este ca și cum „mă atrage ceva”. Acum nu înseamnă că nu vei avea provocări.

Nu ne rugăm să trăim o viață fără provocări. Ne rugăm ca provocările care vin să activeze potențialul latent.

Înțelegerea faptului că durerea împinge până când viziunea trage.

  1. Întrebați Universul.
  2. Începeți să vedeți, să vizualizați, felul de viață pe care doriți să-l trăiți.
  3. Începeți să vorbiți despre asta.
  4. Începeți să o notați.
  5. Începe să visezi la asta. Și atunci ceea ce învăț eu este că vorbești despre asta, nu înseamnă că vorbești cu toată lumea, deoarece toată lumea nu este de încredere.
    Asta e corect. Vorbești cu prietenii selectați.

Vorbești cu Sinele superior și cu Puterea Infinită. De fapt, vorbești cu viziunea. Vorbește cu posibilitatea. Vorbește cu iubirea. Vorbești cu pacea. Vorbești cu prosperitatea. Te văd peste tot. Te văd prosperitate.. Te văd din belșug, în bobul de nisip. Te văd peste tot. Vorbești despre asta. Și apoi, după un timp, VEI TRĂI LA ADEVĂRATUL TĂU POTENȚIAL.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here