Chiar acum există o mare trezire. Chiar acum mulți oameni refuză să fie sclavi și dacă alegi să fii liber este ceva natural. A fi liber este dreptul tău din naștere. Ești o ființă suverană și chiar acum milioane de oameni din întreaga lume ies din cutia în care societatea i-a pus și își întind aripile într-un zbor către libertate.

Lasă-mă să-ți amintesc acum despre marele actor Charlie Chaplin. Majoritatea filmelor lui au fost filme mute. El are un discurs celebru pe care îl puteți verifica pe Youtube „Discursul final din Marele Dictator”. Mesajul său a fost foarte puternic, iar cel mai important lucru subliniat de marele Charlie Chaplin a fost să ne unim cu toții, pentru că astfel, împreună, noi suntem mai puternici.

Oamenii erau treziți și pe vremea lui Charlie Chaplin. Marele actor a fost curajos să rostească acel discurs și chiar acum avem nevoie de un astfel de discurs. Trebuie să spui adevărul chiar dacă vocea îți tremură. Cu tot ce se întâmplă acum pe această planetă, cu această pandemie globală, cu aceste blocaje, cu acest „nou normal”, cu distanțarea socială…eu sunt aici pentru a-ți reaminti că tu ai mult mai multă putere decât îți imaginezi.

Tu ești un co-creator și cu toții putem schimba în mod pozitiv societatea, dacă ne reunim cu toții. Lăsați deoparte ego-ul și realizează că putem crea o lume cu totul nouă.

Acum este timpul să nu-ți mai pară rău pentru tine. Nu te mai simți precum o victimă. Acum lasă-mă să-ți amintesc de „Efectul aripilor de fluture”… este un fenomen foarte ciudat. Deci teoria spune în felul următor: când un fluture bate din aripi, această bătaie de aripi, la mii de kilometri distanță, poate declanșa o taifun. Cu alte cuvinte, „Efectul aripilor de fluture” indică faptul că un lucru poate avea influență la mii de kilometri distanță.

Deci ceea ce faci influențează tot ceea ce te înconjoară. Tu îți poți crește frecvența în mod pozitiv și astfel de fapt tu ajuți planeta să-și ridice frecvența.

Deci este uimitor deoarece tot ce faci și trăiești contează. Dacă ești plin de furie și ură tu influențezi tot ceea ce te înconjoară într-un mod negativ așa că atunci când ne dăm seama, putem alege cum ne simțim și chiar acum ne putem împuternici și elibera.

Acum vreau să-ți reamintesc că nu ești singur și nu trebuie să trăiești izolat într-o lume de 7,8 miliarde de oameni. Nimeni nu ar trebui să trăiască izolat. Avem o planetă atât de frumoasă. Nu le permiteți să vă convingă că este o lume teribilă. Lumea noastră este o lume frumoasă.

Chiar acum pe planetă există o soluție: trebuie să lăsăm dragostea să ne ghideze. Elimină frica. Nu te mai teme. Frica este cea mai joasă frecvență și frica blochează manifestarea unei vieți pe care v-o doriți.

Atâta timp cât vă este frică, nu puteți fi co-creator. Nu trebuie să vă fie frică și așa că revendicați-vă puterea. Trebuie să vă abateți atenția de la mass-media.

Sunt aici pentru a vă reaminti că întotdeauna există o alegere. Poți alege cum să te simți în fiecare zi.

Întotdeauna este o alegere. Libertatea ta se află în mâinile tale.Mulți oameni cred că întreaga lume este condamnată de această pandemie globală, însă cu toții avem capacitatea colectivă să schimbăm narațiunea. Avem capacitatea de a schimba direcția poveștii.

Charlie Chaplin a încercat să te avertizeze cu mulți ani în urmă, iar acum eu îți spun: chiar acum există o alegere pe care tu trebuie să o faci. Poți face parte din problemă sau poți fi o parte a soluției.

Mereu am spus și o să repet: înconjoară-te de oameni care te acceptă așa cum ești. Nu este necesar să te schimbi pentru a te potrivi prietenilor tăi pentru că prietenii adevărați nu vor să te schimbi niciodată iar ei îți respectă adevărul.

Totuși se poate simți trezirea, se poate vedea trezirea. Mulți tineri încep să se trezească, sunt muzicieni care încep să se trezească, sunt artiști care încep să se trezească, sunt chiar unii politicieni care încep să se trezească.

Vreau să vă reamintesc că avem capacitatea de a crea un pământ nou. Împreună avem abilitatea de a lăsa dragostea să ne ghideze, nu frica.

Trebuie să te trezești și să devii mai conștient și să începi să realizezi cine ești cu adevărat. Nu am venit aici doar ca să fim sclavi și să urmărim știrile negative de la televizor. Am venit aici pentru a avea o experiență extraordinară în această viață.

Deci haideți să ne unim și să facem lumea un loc mai bun. Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvânt

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here